|
Предишна тема :: Следваща тема |
| Автор |
Мнение |
confused
Активен потребител

ASL пари: 1
Откъде е: Пловдив
Играчи
Статус
|
Кое е най-интересното в сайта според вас ?
Добавено: 16.11.2005 23:57:44
|
|
Интересен сайт, или поне така ми се стори в началото, ама...какво мога да правя в него ? 
|
______________________________ many of you sometimes experience this...a strange sensation overcomes you...as you dance...it's unexpectable energy...deep and profound...this is low frequencies...the low frequency can't be heart...don't analyze it...Jus feel it ... |
|
| горе |
|
 |
confused
Активен потребител

Играчи
Статус
|
Добавено: 17.11.2005 00:23:16
|
|
Ми то тук всичко си пишело (никой никога не чете FAQ's и аз не правя изключение :), така че е нормално да не знам). Намерих за какво да си изхарча ASL парите, ама то е доста безсмислено (не се обиждайте моля ви). И все пак е интересно де...
Скоро ще се фукам в класацията на богатие , ако разбера как се печелят в по големи количества . Има още доста да го разучавам този сайт.
Сега ще си направя клуб, или може да спя - не знам :)
Офф, гледайте от скука човек какво прави - ама то нали си е за това този сайт - за свободно време!
Айде чао!
|
______________________________ many of you sometimes experience this...a strange sensation overcomes you...as you dance...it's unexpectable energy...deep and profound...this is low frequencies...the low frequency can't be heart...don't analyze it...Jus feel it ... |
|
| горе |
|
 |
confused
Активен потребител

Играчи
Статус
|
Добавено: 17.11.2005 00:31:55
|
|
Итересно - в рекламите ви пише, че ASL е нещо различно, нещо шантаво - като теб!
А всъщност ASL има доста комерсиялна цел. А за какво става вапрос? Въпросът пак опира до пари! Нищо различно - съвсем като в реалния живот!
Дано поне статиите да са интересни.
|
|
| горе |
|
 |
gan
Администратор

Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
Статус
|
Добавено: 17.11.2005 09:17:07
|
|
Явно още трябва да почетеш. Ето тук:
http://asl-bg.com/club/rules.php#0
Комерсиална цел? Като забогатеем ще ти кажа :)
Сайта има повече разходи отколкото приходи.
Твоя монолог в стил "чакай да спечеля", нарушава Правила! Избягвай да си говориш сам :)
Ако смяташ да се задържиш в сайта прочети Правила и ги спазвай!
Пиши главни букви в началото на изреченията!
|
|
|
| горе |
|
 |
eLiCa
Стар познат

ASL пари: 36
Играчи
Статус
|
Добавено: 02.12.2005 10:07:02
|
|
Сайта е простооо СТРахотен! Най-много ме кефи да гледам животинчета!
|
|
|
| горе |
|
 |
Michelle
Активен потребител

Регистриран: 09.02.2006
Статус
|
Добавено: 25.02.2006 20:31:05
|
|
Да, животинчетата са сладки. Също ми харесва и работилница за кукли (липсва ми времето, когато си играех с Барби-та ), кара ме да се чувствам "като на 12" Също ми харесва и судокуто, от скоро съм му фенка. Забавна игричка е. Иначе има още доста игри, обаче не съм ги разучила все още.
|
______________________________ Не мечтая. Така се предпазвам от разочарованието. |
|
| горе |
|
 |
ri4i
Строго наказан

Пол неопределен
Регистриран: 24.02.2006
ASL пари: 3
Статус
|
Добавено: 26.02.2006 11:15:03
|
|
Ами всичко в този сайт е супер, ултра, мега интересно! Но все пак най-най-инересното за мен е гледането на животинче! Толкова са сладки, милички, че не ти се излиза от сайта!
|
|
|
| горе |
|
 |
MUSTANG
Строго наказан

Регистриран: 24.02.2006
ASL пари: 228
Играчи
Статус
|
Животинчетата
Добавено: 04.03.2006 00:56:08
|
|
В този сайт всичко е много яко! На мен ми харесва да гледам животинчетата - толкова са луди и красиви и с нетърпение чакам да порасне моето!
|
|
|
| горе |
|
 |
irina140393
Строго наказан

Регистриран: 28.02.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Варна
Играчи
Статус
|
Добавено: 05.03.2006 11:58:01
|
|
Тук всичко е страхотно.Аз съм от скоро тук и още не съм разучила нещата.Много ми харесват животните.Те ни учат на отговорност.Много съм благодарна на създателите на сайта.
|
|
|
| горе |
|
 |
Beyonce
Гърмян заек

Регистриран: 02.03.2006
ASL пари: 4
Играчи
Статус
|
Добавено: 05.03.2006 13:41:39
|
|
Да, наистина! Сайтът е супер, мега, ултра интересен, както казва ри4и! И на мен най-много ми харесват животинчетата! Толкова е приятно да имаш отговорности към животинче!
|
|
|
| горе |
|
 |
irina140393
Строго наказан

Регистриран: 28.02.2006
Откъде е: Варна
Играчи
Статус
|
Добавено: 06.03.2006 08:51:03
|
|
| Beyonce написа: | | Да,наистина!Сайта е супер,мега,ултра интересен,както казва ри4и!И на мен най-много ми харесват животинчетата!Толкова е приятно да имаш отговорности към животинче! ... |
Както казах животинките ни учат да поемаме отговорностите в живота. Както казва една моя учителка да не падаме при първия шамар на живота, а да продължим докрай.
|
|
|
| горе |
|
 |
fairy_girl
Активен потребител

Играчи
Статус
|
Добавено: 24.03.2006 15:45:37
|
|
Всичко е интересно, особено АСЛ животинче. Не зная кой се е сетил за такова нещо, но е чудно. За такива, които си нямат вкъщи животинче, е супер. Колкото и странно да звучи, аз моето животинче си го обичам и имам чувство, че и то обича мен.
|
|
|
| горе |
|
 |
miss_batista
Кибик

Регистриран: 13.02.2006
ASL пари: 152
Откъде е: софия
Статус
|
Добавено: 24.03.2006 17:24:27
|
|
И аз смятам, че най-вълнуващото в сайта са животинчетата! Когато дойдох и си купих домашен любимец, разказах на всичките си приятели! Сега и те имат животинчета тук! 
|
|
|
| горе |
|
 |
NePi_f
Мис Тихата вода

Регистриран: 23.02.2006
ASL пари: 1106
Откъде е: Бургас
Групи: Играчи, Приятелите на masterpiece207
Статус
|
Добавено: 28.03.2006 22:01:17
|
|
Присъединявам се към тези, които смятат, че асл животинчетата са страхотни! Аз самата веднага си купих едно кученце. Но както се оказа това не беше лесна работа. Скоро парите ми привършиха. Затова пратих 1 смс и така получих в замяна 100 асл пари, но и те привършиха покрай Судокуто (покрай опцията подскажи число, но само в по-трудните игри ). В крайна сметка аз се оказах без пари и за да не мъча горкото животно, го продадох. Какво да се прави, като се налага. Но когато събера повечко пари веднагически си взимам ново А до тогава ще си играя Судоку, което е една много интересна игра. С една приятелка почнахме да се състезаваме, и това е доста мотивиращо. 
|
______________________________ Ако падна искам да ьнам, че съм скочила, а не че някой ме е бутнал! |
|
| горе |
|
 |
MoRnInG_StAr
Стар познат

Регистриран: 10.02.2006
ASL пари: 4
Откъде е: ASL
Статус
|
Добавено: 31.05.2006 17:28:01
|
|
Абе сайта е страхотен!Най-много ми харесват игрите! Сайта направо е супер!Много ме радва!
|
|
|
| горе |
|
 |
|