НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход
 
Правила за ползване на сайта

Ако смяташ да пишеш мнения в клубовете прочети цялата тази страница! С регистрирането си в сайта всеки потребител се съгласява да спазва следните правила. Правилата се измислят, допълват и спазват от участниците в сайта, и защитават техните интереси. Нарушителите се наказват временно със забрана за писане, глоба с ASL пари и ограничени права в сайта. При следващо нарушение се спира достъп до сайта и той ЗАВИНАГИ няма да може да отваря сайта!

Клуб ASL
Какво е Клуб ASL?
Идеология на клуб ASL

Какво мислят потребителите на ASL за сайта?
Потребителите за ASL

Общи условия
Общи условия

Правила за съдържанието
Правила за съдържанието

Лични данни
Потребителско име
Промяна на потребителско име
Няколко потребителски профила
Невалиден или недостъпен имейл
Неактивни профили

Нежелани теми
Повтарящи се теми
Тема в грешна категория
Теми с неясни или кратки заглавия

Нежелани мнения
Повтарящи се мнения
Кратки мнения
Незенцурни мнения
Мнения извън темата
Лични разговори
Мнения с латински символи или грешен синтаксис
Мнения с чужда лична информация
Мнения нарушаващи законите
Реклами
Оплакване от мнение

Нежелани снимки или картинки
Големи или много картинки
Нежелани снимки

Защита на личната информация
Лична информация
Използване на чужди материали
Авторски права
Бисквитки

Правила
Промяна на правила
Награди
Наказания

 

Клуб ASL
Какво е Клуб ASL?
Клуб ASL е съвкупност от 3 сайта:
    http://asl-bg.com - ASL :: Шантаво като теб :)
    http://balon.gamer.bg - Играта Балон :: Спукана ти е работата ;)
    http://pet.gamer.bg - Животинче :: Българското онлайн тамагочи.
ASL е сайт е за културни, толерантни, интелигентни и отзивчиви хора, готови да помогнат със съвет на други. Екипът на ASL вече няколко години създава и развива за теб един виртуален град, където да прекарваш своето време онлайн все по-приятно и интересно. Хора умишлено или неволно пишещи неграмотно, негативно настроени, заяждащи се, с арогантно поведение или нарушаващи по друг начин клубните правила ще бъдат предупреждавани само веднъж, след което ще им бъде отнет достъпа до сайта завинаги! Комплексарчета не ни трябват ;)
В сайта на ASL има още: интересни онлайн игри, форуми с потребителски групи, система за качване на статии, личен контролен център, личен календар-органайзер, публичен и личен албум и система за изпращане на картички, уеб чат, система за качване на връзки към други сайтове, система за размяна на лични съобщения и изпращане на имейл до другите потребители, уникална класация на сайтове и т.н. За да се ориентираш бързо в ASL използвай Карта на сайта.
ASL предоставя много безплатни услуги, но използването им не е анонимно. ASL предоставя пълно съдействие на властите при проследяване на потребители злоупотребили с услугите. ASL е против разпространението на пиратски софтуер и нарушаването на авторските права! ASL не приема вулгарни или съдържащи насилие снимки или текстове.
Както във всеки клуб така и в ASL може да имаш само едно потребителско име. Сайтът автоматично блокира достъпа на потребители с повече от едно потребителско име.
Всички новости, както и история на развитието на сайта може да прочетеш в клуб Ново и история на сайта.
горе
Идеология на клуб ASL
  • Клуб ASL е място, където хора с разнообразни интереси имат възможност да намерят приятели, с които да водят разговори на различни теми - политика, спорт, секс, технически новости, да обсъждат книги, филми, музика, игри или просто да се позабавляват и посмеят.
  • Клуб ASL е място, където всеки може да сподели проблемите си и да получи подкрепа и помощ от останалите членове на клуба.
  • Клуб ASL НЕ Е форум (събрание на градския площад), където всеки се опитва да надвика и надприказва останалите. Не е място за безсмислени словесни атаки, обидни подмятания, празни приказки или място за убиване на времето.
  • Членството в Клуб ASL не е свързано с финансови вноски и задължения. Задължение на всеки член на клуба е да се запознае с правилата му и да ги спазва стриктно. Затова моля прочети тази страница до края!
  • Взаимното уважение между членовете на Клуб ASL е гаранция за много и приятни мигове сред приятели.
  • В сайта има специална група Автори. Всеки потребител включен в група Автори може да качва статии в сайта и се ползва с особени превилегии в ASL.

горе

Какво мислят потребителите на ASL за сайта?
Потребителите за ASL
Целият този сайт се появи като една щура идея за онлайн-списание изготвяно от самите му читатели и посетители. Като се сетя за началото чак се просълзявам... Много пъти съм изчезвала за доста, тъй като все изниква нещо, което ме отделя от компютъра и интернет, но отново се завръщам тук... И ще продължавам да го правя докато това място, моят "втори роден дом" продължава да съществува.
Добавено: 30.12.2005г. Автор ^_tweety_^. Виж цялото мнение тук.
Невероятен клубен колектив сте всичките. Останах потресаващо възхитена от характерите събрани тук, които умело водят дискусии. Благодаря, на целия състав, че са сътворили едно такова приятно местенце, макар и виртуално. Радвам се, че на едно място са сбрани все млади и интелигентни хора.
Добавено: 12.01.2006г. Автор Судоку-доку. Виж цялото мнение тук.
Мисля че сайта е много хубав! Тук мога да намеря всичко от което имам нужда и сайта ми е помагал понякога в труден момент благодарение на многото мнения!
Добавено: 02.11.2005г. Автор skoklio. Виж цялото мнение тук.
Виждала съм много сайтове, но този е направо невероятен. А и като видях колко забавни игрички си имате и не само бих определила този сайт като един МАЛЪК РАЙ.
Добавено: 11.10.2004г. Автор ^^NIKITA^. Виж цялото мнение тук.
Да, този сайт е уникален сам по себе си. Виждаш теми които и теб самия те интересуват. Намираш подкрепа или съвет - толкова много приятели. В един момент без дори да се усетиш вече си пристрастен към ASL сайт. Тук винаги ще намериш приятел с който можеш да споделиш, обмениш, поспориш, подкрепиш та дори и да опознаеш някой който е досущ като теб. Това е ASL.
Добавено: 20.02.2005г. Автор JULIBU. Виж цялото мнение тук.
...търсех нещо различно в добрия стар Google. Натъкнах се на виртуалните домашни любимци. Тази идея ме грабна още в началото и на мига се регнах... Регистрирах се в сайта за малко, а останах тук вече една година. И както си писах мнениица, аз си направих личен клуб, лична група, личен албум и започнах да пиша статии. Тук времето не се усеща.
Добавено: 13.08.2007г. Автор krisi_kote. Виж цялото мнение тук.
Чети още мнения в клуб Книга за хвалби и оплаквания.
горе

Общи условия
Общи условия
Колкото и да се стараят Администраторите и Модераторите на тези клубове да изтриват или променят неприемливи мнения възможно най-бързо, да се прегледат всички написани мнения е невъзможно. Затова ти си съгласен, че мненията на тези клубове отразяват гледната точка на техните автори, а не на Администраторите и затова Администраторите не могат да бъдат отговорни за тяхното съдържание.

  Ти се съгласяваш:
1. Да не разменяш оскърбителни, заплашителни, клеветнически, вулгарни, антинационални, антисоциални и други подобни мнения, можещи да нарушат съответните закони на страната. При опит да размениш такива мнения може веднага да бъдеш изключен от клубовете. IP адреса на всички мнения се съхраняват за възможността за провеждане на такава политика. Сайтът на ASL оказва пълно съдействие на властите при разследване на нарушители на тези правила.

2. Ти се съгласяваш с това, че Администраторите и Модераторите на клубовете имат право да изтрият, променят, преместят или заключат всяка тема по всяко време по своя преценка без предупреждение и без да дължат обяснение за действията си. Споровете с тях са забранени!

3. Има специален клуб "Стая за обиди". Това е единственото място в което можеш да обиждаш или използваш незензурни изрази без твоите мнения да бъдат веднага изтрити. Разбира се всеки носи отговорност за мненията си. Ако Администратора получи оплакване от някой засегнат, съответните мнения се изтриват. Предупреждавам те да не злоупотребяваш с услугата на сайта. Екипа на ASL оказва пълно съдействие на властите в случаите когато има повдигнато обвинение за клевета или обида от какъвто и да е характер. Дори да не си регистриран в сайта ти не си анонимен, можеш лесно да бъдеш проследен при необходимост.
горе

Правила за съдържанието
Правила за съдържанието

ПОРНОГРАФСКИ И НЕЦЕНЗУРНИ МАТЕРИАЛИ:
* Порнографски и нецензурни материали: Изображения или клипове, които съдържат актова фотография, сексуално-ориентирани материали или материали, които ASL определя като неподходящи.
* Педофилия, кръвосмешение и содомия: Потребителите нямат право да публикуват изображения или видеоматериали, популяризиращи педофилия, кръвосмешение и содомия.
* Порнографски материали с търговска цел: Не се разрешава публикуването на съдържание, чиято единствена цел е търговия с порнографски материали или привличане на посетители към други сайтове с търговска цел.
* Детска порнография: ASL абсолютно не толерира детската порнография и ще прекрати достъпа на всеки потребител, който публикува или разпространява материали с детска порнография, като съобщи за него на съответните органи.

СЪДЪРЖАНИЕ, ПОДБУЖДАЩО КЪМ ОМРАЗА: Потребителите нямат право да публикуват материали, подбуждащи към омраза на базата на раса, етнически произход, религия, увреждане, пол, възраст, военна служба, сексуална ориентация и полова принадлежност.

СЪДЪРЖАНИЕ, ПОДБУЖДАЩО КЪМ НАСИЛИЕ: Потребителите нямат право да публикуват директни заплахи за насилие срещу отделна личност или група от хора.

ЛИЧНА И ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Не се разрешава неупълномощеното публикуване на лична или поверителна информация, като например номера на кредитни карти, номера на лични карти и номера на шофьорски книжки и други документи.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЧУЖДА САМОЛИЧНОСТ: Не се разрешава използването на чужда самоличност при ползването на ASL услуги, когато това е по начин, целящ да обърка или заблуди останалите.

НЕЗАКОННА УПОТРЕБА НА УСЛУГИТЕ: Услугите на ASL не трябва да се използват за незаконни цели или за подбуждане към опасни или незаконни дейности. Твоят профил ще бъде закрит и за теб ще бъде съобщено на съответните органи.

НЕЖЕЛАНИ СЪОБЩЕНИЯ, ЗЛОНАМЕРЕН КОД И ВИРУСИ: Не се разрешават нежеланите съобщения или изпращането на злонамерен код и вируси. Не се разрешава популяризирането на хакерски техники, които могат да нанесат вреда, на който и да е от потребителите или на трети страни.

РЕКЛАМИ И ПРИВЛИЧАНЕ НА ПОСЕТИТЕЛИ: Не се разрешават реклами под каквато и да е форма, като връзка към друг сайт или привличане на потребители към друг нов сайт по какъвто и да е начин.
горе

Лични данни
Потребителско име
Моля не използвай потребителско име, аватар, подпис или други лични данни в твоя потребителски профил, които да обиждат или рекламират друг потребител или трета страна независимо дали е физическо или юридическо лице или сайт. Също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности. Изобщо избери си оригинално, но неутрално име или прякор за който никой няма да има претенции.
горе
Промяна на потребителско име
Внимателно избирай своето потребителско име преди да се регистрираш. Промяната на потребителското име се заплаща. Изпраща се един SMS на номер 1922 с текст DGW #####, където на мястото на тези ##### са цифрите на твоя потребителски номер. За да видиш твоя потребителски номер влез в сайта с име и парола.
Този SMS ще ти струва 2,40 лв с ДДС. След това се пише лично съобщение на администратор с новото потребителско име. Трябва името да е свободно. Спечелените ASL пари от SMS-а се отнемат, те са такса за промяната. Всичко друго по потребителския профил като например ранга и звездичките се запазва.
горе
Няколко потребителски профила
Моля не регистрирай повече от едно потребителско име в ASL или потребителско име силно приличащо на друго вече използвано в ASL. Последното ще се счита за опит за измама на други потребители на форума и на Администраторите. При опит да регистрираш втори профил, сайта автоматично ще ти откаже достъп до ASL.
горе
Невалиден или недостъпен имейл
Потребителски профили с въведен грешен имейл адрес се изтриват. Виж тук всички изтрити потребителски имена. Ако твоята пощенска кутия е недостъпна, защото е препълнена или по друга причина твоя профил в сайта също ще бъде изтрит. Например ако имаш поща в abv.bg и през последните 45 дни не си се логвал в пощата си, тогава всичките ти писма ще бъдат изтрити и твоята пощенска кутия ще стане недостъпна. Не ти препоръчваме да се регистрираш в нашия сайт с поща от abv.bg а с поща от истински пощенски сървър като gmail.com.
горе
Неактивни профили
Потребителски профил който е регистриран, но не е активиран се изтрива до 10 дни след регистриране. Затова веднага след като се регистрираш отвори твоята пощенска кутия и активирай твоя потребителски профил, като натиснеш връзката за активиране в писмото и чак след това пробвай да влезеш в сайта с твоите име и парола.
Потребителски профили неизползвани за повече от 6 месеца се изтриват автоматично.
горе

Нежелани теми
Повтарящи се теми
Моля преди да пуснеш нова тема се увери, че все още няма такава или подобна тема. За целта използвай Търсене в Начало. Ако не знаеш как се търси виж в Отговори. Желателно е ако вече има такава стара тема тя да бъде съживена, а не повторена. По-новата от две повтарящи се теми се изтрива.
горе
Тема в грешна категория
Създавай нова тема в категория най-близко свързана с тематиката на бъдещата тема. Създадена тема в неподходяща категория ще бъде премествана. Създадена тема в няколко категории ще бъде отстранявана от неподходящите категории, а потребителят ще получи предупреждение. Създадени теми с близко съдържание ще бъдат сливани под общото заглавие на най-рано създадената тема.
горе
Теми с неясни или кратки заглавия
При нова тема, пиши смислено заглавие. От заглавието трябва да става ясно за какво ще се говори вътре в темата. В противен случай темата ще бъде преименувана или изтрита. Забранени са заглавия като: "Помощ", "Моля помогнете", "Искам да питам" и други подобни. Колкото по-описателно и по-дълго е заглавието на темата ти, толкова по-добре.
горе

Нежелани мнения
Повтарящи се мнения
Моля не пиши празни или безсмислени мнения, повторения на едно и също мнение или едно мнение разделено в няколко постинга! Такива мнения или теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени злонамерени действия, профилът на съответния участник ще бъде изтрит.
горе
Кратки мнения
Моля не пиши мнения съставени само от една две думи! Пиши само когато имаш да кажеш нещо смислено на другите клубари. Ето няколко примера на нежелани мнения:
"да", "не", "много ясно", "съгласен съм", "прав си", "сигурно", "и аз мисля така", "незнам", "без коментар", "не съм съгласен с теб", "нищо няма да кажа", ":)" и т.н.
Подобни безсмислени мнения се изтриват веднага. Този който пише подобни мнения ще бъди предупреден само веднъж и след това наказан. Разбира се има някой теми-игри, които правят изключение и в които се пише по една дума.
горе
Незенцурни мнения
Никога не пиши незензурни мнения в клубовете. Всякакви псувни и обиди са забранени освен в клуб "Стая за обиди"! Във всички други клубове някой от думите автоматично се цензурират от системата, а автора на мнението ще получи наказание и дори може да бъде изгонен от сайта завинаги.
Избягвай негативни мнения като "Мразя...", "Дразни ме..."! Пиши за нещата, които те радват.
горе
Мнения извън темата
Моля не пиши мнения които не са по темата. Всичко излишно си изтрива, но не ти препоръчвам да създаваш работа на Модератор. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
горе
Лични разговори
Моля не води лични разговори в клуба! Избягвай всякакви лични обръщения в клубовете! За тази цел използвай лични съобщения или нашия Чат.
горе
Мнения с латински символи или грешен синтаксис
Моля пиши само на кирилица и граматически правилно! Клуб ASL е български сайт и официалният език и писменост в него са българските. Мнения написани на кирилица, но съдържащи например 4 вместо Ч или 6 вместо Ш, са дразнещи и силно нежелателни! Не използвай жаргон в мненията си. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията в сайта ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или изтривани и ще има наказание.
горе
Мнения с чужда лична информация
Не пиши мнения излагащи на показ лична информация на друг потребител или трета страна без изричното негово съгласие. Такива действия се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и потребителят ще бъде изтрит, а темите или мненията ще бъдат изтрити.
горе
Мнения нарушаващи законите
Мнения разпалващи нетърпимост на верска или етническа основа, мнения нарушаващи закона за авторското право и сходни права, както и всяко друго мнение нарушаващо законите на Република България. Такива мнения ще бъдат не само изтривани незабавно, а и екипът на ASL ще окаже пълно съдействие за откриване на извършителя и предавенето му на компетентните органи.
горе
Реклами
Връзки към сайтове са забранени!Не слагай в сайта рекламни мнения, връзки или банери или реклама под каквато и да е друга форма без изричното разрешение на Администратор!
Мнения от вида "...открих нов интересен сайт..." са забранени!
Изпращане на лично съобщение или имейл до потребители на ASL с включени реклами се наказва!
За размяна на връзки или банери пиши до Администратор от тук. Ако искаш да рекламираш в ASL виж добрите цени за реклама тук.
горе
Оплакване от мнение
В горния десен ъгъл на всяко мнение има бутонче . При натискане веднага се изпраща съобщение до Администратор, че мнението нарушава Правила и е нежелано. Нарушителят ще бъде предупреден и глобен с отнемане на ASL пари. При второ нарушение ще бъде Наказан. Внимание! Натискай бутона само ако мнението нарушава Правила.. Ако изпратиш оплакване без причина ще ти бъде отнето правото да се оплакваш от мнения.
горе

Нежелани снимки или картинки
Големи или много картинки
Не слагай в твоите мнения повече от 5 емотикона (усмивки) или други картинки! Моля не слагай в твоя подпис или в твоите мнения прекалено големи картинки, иначе може да ти бъде забранено да включваш картинки. Картинки с неподходящо съдържание като: порно, насилие, гадни сцени или подобни се наказват строго!
горе
Нежелани снимки
Не слагай в твоите мнения или в албума порнографски снимки или рисунки. Не качвай снимки изобразяващи брутални сцени или други неподходящи картинки! В личния си албум качвай само твои снимки или снимки направени от теб. Картинки нарушаващи тези правила се изтриват веднага. На потребителя се забранява да качва снимки завинаги и получава наказание.
горе

Защита на личната информация
Лична информация
Съхраняването и обработката на личните данни на потребителите в ASL е съгласувана със Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД). Като потребител ти си съгласен с това, че въведената от теб информация ще се съхранява в база данни. Тази информация няма да бъде достъпна за трети лица без твоето разрешение и няма да се използва за реклами, спам или каквото и да било друго предназначение. Администраторите на клубовете не могат да бъдат отговорни за действията на хакери, които могат да придобият незаконен достъп до нея.
горе
Използване на чужди материали
Когато използваш чужди материали в твоите мнения или статии винаги пиши в края източника! Освен това се увери че няма забрана за ползването му. ASL не носи отговорност за подобни копирани материали и такива ще бъдат веднага изтрити, а ASL ще окаже пълно съдействие на истинския и автор.

Всяко копиране на чужди материали независимо дали е мнение, статия, лично творчество, съобщение или какъвто и да е текст, който е написан от друг човек и без неговото знание се представя за авторско, ще се счита за измама и ще се наказва с най-строгото наказание на сайта - изгонване от сайта завинаги.
горе
Авторски права
Всеки текст или част от текст и изображине от този сайт е притежание на "АСЛ" ООД и е защитен със закона за авторското право. Копирането на текст или графика от този сайт ще бъде преследвано с пълната сила на закона!
горе
Бисквитки
Тези клубове използват бисквитки (cookies) за съхранение на информация на твоя компютър. Тези cookie не съдържат никаква твоя лична информация и не са опасни по никакъв начин, а служат само за по-богатите софтуерни възможности на клубовете. Твоят имейл адрес се използва само за потвърждение на регистрацията и паролата ти и за изпращане на нова парола ако забравиш текущата. Имейл адресът както и всяка друга лична информация няма да бъде споделян с трета страна независимо по какви причини без твоето съгласие.
горе

Правила
Промяна на правила
Екипът на ASL си запазва правото да променя тези правила по всяко време. В такъв случай ще има съобщение на началната страница на сайта. Освен тези правила във всеки клуб може да има допълнителни спицифични за клуба правила. Те са написани в тема която стои в началото на всички теми. Ако има такава тема прочетия преди да пишеш в клуба!
горе
Награди
При спазване на правилата и натрупване на определен ранг ще получаваш все повече права и екстри в сайта. Може да станеш и Модератор на клуб или Модератор на група. При особенни заслуги може да получиш ASL пари или увеличение на ASL заплата.
горе
Наказания
При регистриране ти си се съгласил с тези правила, затова при неспазване ще бъдеш временно наказан със забрана за писане и ограничаване на правата в сайта. Може да получиш и глоба с отнемане на ASL пари. Рангът ти се променя на Строго наказан. Ако нарушиш правилата втори път ще бъдеш изгонен от сайта без възможност да влезеш повече, дори с друго потребителско име. Просто сайта повече няма да се отваря. Виж повече за Наказани потребители.
горе

 

Скок на:   


 
Версия на сайта 2.5 © 2002-2024 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт