НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

Кое е най-интересното в сайта според вас ? На страница 1, 2, 3  следваща
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гости: 0
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Книга за хвалби и оплаквания за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
confused
Активен потребител
Активен потребител

Пол Мъж

Регистриран: 16.11.2005
ASL пари: 1
Откъде е: Пловдив
Играчи
СтатусОфлайн

Кое е най-интересното в сайта според вас ? 
Мнение Добавено: 16.11.2005 23:57:44
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
Интересен сайт, или поне така ми се стори в началото, ама...какво мога да правя в него ? Усмивка

many of you sometimes experience this...a strange sensation overcomes you...as you dance...it's unexpectable energy...deep and profound...this is low frequencies...the low frequency can't be heart...don't analyze it...Jus feel it ...
горе
Преглед на ASL сайта на confused Изпрати лично съобщение на confused Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
confused
Активен потребител
Активен потребител

Пол Мъж

Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 17.11.2005 00:23:16
Ми то тук всичко си пишело (никой никога не чете FAQ's и аз не правя изключение :), така че е нормално да не знам). Намерих за какво да си изхарча ASL парите, ама то е доста безсмислено (не се обиждайте моля ви). И все пак е интересно де...

Скоро ще се фукам в класацията на богатие Плезещ се, ако разбера как се печелят в по големи количества Радостен. Има още доста да го разучавам този сайт.

Сега ще си направя клуб, или може да спя - не знам :)

Офф, гледайте от скука човек какво прави - ама то нали си е за това този сайт - за свободно време!
Айде чао!

many of you sometimes experience this...a strange sensation overcomes you...as you dance...it's unexpectable energy...deep and profound...this is low frequencies...the low frequency can't be heart...don't analyze it...Jus feel it ...
горе
Преглед на ASL сайта на confused Изпрати лично съобщение на confused Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
confused
Активен потребител
Активен потребител

Пол Мъж

Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 17.11.2005 00:31:55
Итересно - в рекламите ви пише, че ASL е нещо различно, нещо шантаво - като теб!
А всъщност ASL има доста комерсиялна цел. А за какво става вапрос? Въпросът пак опира до пари! Нищо различно - съвсем като в реалния живот!

Дано поне статиите да са интересни.

горе
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Възраст: (скрита)
Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 17.11.2005 09:17:07
Явно още трябва да почетеш. Ето тук:
http://asl-bg.com/club/rules.php#0

Комерсиална цел? Като забогатеем ще ти кажа :)
Сайта има повече разходи отколкото приходи.

Твоя монолог в стил "чакай да спечеля", нарушава Правила! Избягвай да си говориш сам :)

Ако смяташ да се задържиш в сайта прочети Правила и ги спазвай!
Пиши главни букви в началото на изреченията!

горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
eLiCa
Стар познат
Стар познат

Пол Жена

Регистриран: 02.12.2005
ASL пари: 36

Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 02.12.2005 10:07:02
Сайта е простооо СТРахотен! Най-много ме кефи да гледам животинчета!
горе
Преглед на ASL сайта на eLiCa Изпрати лично съобщение на eLiCa
Michelle
Активен потребител
Активен потребител

Пол Жена
Възраст: 38
Регистриран: 09.02.2006

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 25.02.2006 20:31:05
Да, животинчетата са сладки. Също ми харесва и работилница за кукли (липсва ми времето, когато си играех с Барби-та Тъжен ), кара ме да се чувствам "като на 12" Много щастлив Също ми харесва и судокуто, от скоро съм му фенка. Забавна игричка е. Иначе има още доста игри, обаче не съм ги разучила все още.

ri4i
Строго наказан
Строго наказан

Пол неопределен

Регистриран: 24.02.2006
ASL пари: 3

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 26.02.2006 11:15:03
Ами всичко в този сайт е супер, ултра, мега интересно! Но все пак най-най-инересното за мен е гледането на животинче! Толкова са сладки, милички, че не ти се излиза от сайта!
горе
Преглед на ASL сайта на ri4i Изпрати лично съобщение на ri4i
MUSTANG
Строго наказан
Строго наказан

Пол Мъж
Възраст: 32
Регистриран: 24.02.2006
ASL пари: 228
Играчи
СтатусОфлайн

Животинчетата 
Мнение Добавено: 04.03.2006 00:56:08
В този сайт всичко е много яко! На мен ми харесва да гледам животинчетата - толкова са луди и красиви и с нетърпение чакам да порасне моето!
горе
Преглед на ASL сайта на MUSTANG Изпрати лично съобщение на MUSTANG MSN Messenger
irina140393
Строго наказан
Строго наказан

Пол Жена
Възраст: 33
Регистриран: 28.02.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Варна
Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 05.03.2006 11:58:01
Тук всичко е страхотно.Аз съм от скоро тук и още не съм разучила нещата.Много ми харесват животните.Те ни учат на отговорност.Много съм благодарна на създателите на сайта.
горе
Преглед на ASL сайта на irina140393 Изпрати лично съобщение на irina140393 ICQ номер
Beyonce
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена
Регистриран: 02.03.2006
ASL пари: 4

Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 05.03.2006 13:41:39
Да, наистина! Сайтът е супер, мега, ултра интересен, както казва ри4и! И на мен най-много ми харесват животинчетата! Толкова е приятно да имаш отговорности към животинче!
горе
Преглед на ASL сайта на Beyonce Изпрати лично съобщение на Beyonce
irina140393
Строго наказан
Строго наказан

Пол Жена
Регистриран: 28.02.2006
Откъде е: Варна
Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 06.03.2006 08:51:03
Beyonce написа:
Да,наистина!Сайта е супер,мега,ултра интересен,както казва ри4и!И на мен най-много ми харесват животинчетата!Толкова е приятно да имаш отговорности към животинче! ...

Както казах животинките ни учат да поемаме отговорностите в живота. Както казва една моя учителка да не падаме при първия шамар на живота, а да продължим докрай.

горе
Преглед на ASL сайта на irina140393 Изпрати лично съобщение на irina140393 ICQ номер
fairy_girl
Активен потребител
Активен потребител

Пол Жена

Регистриран: 04.03.2006

Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 24.03.2006 15:45:37
Всичко е интересно, особено АСЛ животинче. Не зная кой се е сетил за такова нещо, но е чудно. За такива, които си нямат вкъщи животинче, е супер. Колкото и странно да звучи, аз моето животинче си го обичам и имам чувство, че и то обича мен.
горе
Преглед на ASL сайта на fairy_girl Изпрати лично съобщение на fairy_girl
miss_batista
Кибик
Кибик

Пол Жена
Възраст: 32
Регистриран: 13.02.2006
ASL пари: 152
Откъде е: софия

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 24.03.2006 17:24:27
И аз смятам, че най-вълнуващото в сайта са животинчетата! Когато дойдох и си купих домашен любимец, разказах на всичките си приятели! Сега и те имат животинчета тук! Усмивка
горе
Преглед на ASL сайта на miss_batista Изпрати лично съобщение на miss_batista Изпрати писмо на miss_batista Посещение на сайт на този потребител извън ASL
NePi_f
Мис Тихата вода
Мис Тихата вода

Пол Жена
Възраст: 34
Регистриран: 23.02.2006
ASL пари: 1106
Откъде е: Бургас
Групи: Играчи, Приятелите на masterpiece207
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 28.03.2006 22:01:17
Присъединявам се към тези, които смятат, че асл животинчетата са страхотни! Аз самата веднага си купих едно кученце. Но както се оказа това не беше лесна работа. Скоро парите ми привършиха. Затова пратих 1 смс и така получих в замяна 100 асл пари, но и те привършиха покрай Судокуто (покрай опцията подскажи число, но само в по-трудните игри Радостен ). В крайна сметка аз се оказах без пари и за да не мъча горкото животно, го продадох. Тъжен Какво да се прави, като се налага. Но когато събера повечко пари веднагически си взимам ново Намигащ А до тогава ще си играя Судоку, което е една много интересна игра. С една приятелка почнахме да се състезаваме, и това е доста мотивиращо. Радостен

MoRnInG_StAr
Стар познат
Стар познат

Пол Жена
Възраст: (скрита)
Регистриран: 10.02.2006
ASL пари: 4
Откъде е: ASL

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 31.05.2006 17:28:01
Абе сайта е страхотен!Най-много ми харесват игрите! Засмян Подиграващ се Сайта направо е супер!Много ме радва!
горе
Преглед на ASL сайта на MoRnInG_StAr Изпрати лично съобщение на MoRnInG_StAr Изпрати писмо на MoRnInG_StAr Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger
Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Книга за хвалби и оплаквания  
На страница 1, 2, 3  следваща
Страница 1 от 3

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти можеш да започваш нови теми
Ти можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2026 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт