НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

Вирусите На страница 1, 2  следваща
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гост: 1
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Хакери за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
viki
Кибик
Кибик

Пол Жена

Регистриран: 19.11.2005
ASL пари: 26

Играчи
СтатусОфлайн

Вирусите 
Мнение Добавено: 20.11.2005 19:01:27
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
Вирусите пречиняват много вреда на вашият компютар!
За да се предпазите от тях ви трябват качествени програми за защита!
Изтеглете си Касперски 2005. Аз съм с нея и досега нито един вирус не съм хващала!! С очила С очила С очила С очила С очила
Код:
:cool:  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

Програмата е изключително добра, а вие я заслужавате!!!!!!
Тя е и много удобна за работа!!

Модератор: Не слагай повече от 5 емотикона! Справка: http://asl-bg.com/club/rules.php#17

горе
Преглед на ASL сайта на viki Изпрати лично съобщение на viki
_kotanka_
Жител на ASL град
Жител на ASL град

Пол Жена
Възраст: 39
Регистриран: 23.03.2004
ASL пари: 0
Откъде е: Пловдив
Групи: Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 21.11.2005 18:52:02
Благодаря, че ми каза!
Аз съм от 8 месеца с нея ... а може и повече ...

gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Възраст: (скрита)
Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 21.11.2005 23:27:20
Сложете си линукс (например Fedora Core) и няма да мислите за вируси и за тъпи антивирусни...
горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
nofearinc
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж

Регистриран: 05.06.2004
ASL пари: 14

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 21.11.2005 23:42:23
gan написа:
Сложете си линукс (например Fedora Core) и няма да мислите за вируси и за тъпи антивирусни... ...

На калпава ракета - космосът й крив ; )

Ако средностатистическият юзър не използва пълните привилегии на администраторския акаунт, също нямаше да се притеснява от вируси :) Съответно ако влизаш с root потребителя в *NIX пак може да те сполети случка, макар и вирусите за Linux да са единици.

По темата, аз използвам NOD32 (пиратски, защото не мога да си позволя да си купувам софтуер).

Преглед на ASL сайта на nofearinc Изпрати лично съобщение на nofearinc Изпрати писмо на nofearinc Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
MasterCop
Мистър Таен агент
Мистър Таен агент

Пол Мъж
Възраст: 54
Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.12.2005 00:29:39
Norton Antivirus 2003 който се обновява до последните дефиниции! Не качвам по-новите дистрибуции, защото са пълни с досадни "екстри", които само бавят машината. Иначе репутацията на Питър Нортън е безупречна!

If you pick up a starving dog and make him prosperous, he will not bite you. This is the principal difference between a dog and a man. Mark Twain
горе
Преглед на ASL сайта на MasterCop Изпрати лично съобщение на MasterCop Изпрати писмо на MasterCop Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
Hyperion
Кибик
Кибик

Пол Мъж

Регистриран: 04.12.2005
ASL пари: 63

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.12.2005 01:16:48
Най-много са ми хвалили Каспереца и след него НОД32
За НОДа не знам, но последно като бях с Касперски нещо ми се ебаваше и за това го затрих
Сега карам с F-prot и не съм хващал нищо... всичко лошо си намира, а и е може би най-леката антивирусна - почти не ми товари машината (да не кажа въобще) ;)

MasterCop
Мистър Таен агент
Мистър Таен агент

Пол Мъж
Възраст: 54
Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.12.2005 01:24:23
Пускаш ли му Live Update? След като се обнови хваща двойно повече вируси!

If you pick up a starving dog and make him prosperous, he will not bite you. This is the principal difference between a dog and a man. Mark Twain
горе
Преглед на ASL сайта на MasterCop Изпрати лично съобщение на MasterCop Изпрати писмо на MasterCop Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
Virosss
Много активен
Много активен

Пол Мъж
Възраст: 40
Регистриран: 28.02.2004
ASL пари: 4
Откъде е: Ямбол

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.12.2005 02:41:44
;) Найстина, преди време Фпрота, беше една от най-използваните и ефективни антивирусни, но напоследък нещо здравата са я окüопали:) За мен най-добра за момента е Касперски, преди време на нейното разнище беше и една руска на име DrWeb. Не знам дали все още се подържа, но и при нея дефенициите постоянно се обновяваха и нямаше вирус който да се е помъчил да влезе, антивурисната да не го набара... :) Разкатаваше му фамилията, но винаги има лоша страна Сконфузен .Така я разкатаваше, че чак ОС-то махаше от машината Засмян Засмян Засмян
горе
Преглед на ASL сайта на Virosss Изпрати лично съобщение на Virosss Посещение на сайт на този потребител извън ASL
bella_donna
Старо куче
Старо куче

Пол Жена
Възраст: 43
Регистриран: 01.10.2002
ASL пари: 6
Откъде е: Стара Загора
Групи: няма
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 10.12.2005 08:58:06
Хаха :) яко!

Аз предпочитам NOD32. Супер леко върви, не дърпа много ресурси, а и дефинициите се обновяват веднъж на ден-два.

В някакви проучвания бяха казали, че пирмерно от 10 вируса Нортъна хващал едва 3-4, докато NOD-а успявал с 8.

Беше спечелил там разни награди. Ей тук дават сравнения и резултати.

Иначе що се отнася до Нортън, ми той доста товари машината. А и въобще не го зачитам за надежден, най-редовно съм се напълвала с вируси, докато съм разчитала на него. Независимо колко често му тегля ъпдейтовете.

горе
Преглед на ASL сайта на bella_donna Изпрати лично съобщение на bella_donna Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
nofearinc
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж

Регистриран: 05.06.2004
ASL пари: 14

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 10.12.2005 16:32:08
Впрочем постът на bella_donna ме подсети за нещо, което наблюдавам в последните няколко години.

Трудно е да се дават прости оценки за една или друга антивирусна. До голяма степен работата на антивирусното приложение зависи от операционната система на определения потребител. Няма еднозначна оценка за работата на security софтуера - от стотиците компютри, на които съм инсталирал софтуер за сигурност, съм се натъквал на всевъзможни проблеми или несъвместимости на security soft-а с машината като цяло. Впрочем един приятел беше писал статия по въпроса.
И още нещо, което искам да отбележа. Сигурен съм, че по-голямата част (ако не всички), които в момента коментирате софтуера, използвате нелегален софтуер. До голяма степен работата на antivirus-ните зависи от това дали приложението е легално (или поне професионално кракнато) или не е кракнато коректно. Защото в последния случай се получават много слаби резултати, според които може да направите грешно впечатление от антивируса. Специално NOD32 например има кракнати версии в Интернет, с които се издънва на всички тестове за сигурност. Легалният NOD32 или професионално кракнатия (сиреч успешно преправен като лицензиран) обаче е печелил много награди за сигурност. Ето защо има условия, които трябва да се прегледат преди да се дава оценка.

Преглед на ASL сайта на nofearinc Изпрати лично съобщение на nofearinc Изпрати писмо на nofearinc Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
spy22
Строго наказан
Строго наказан

Пол Мъж
Възраст: 33
Регистриран: 02.01.2006
ASL пари: 32
Откъде е: София

СтатусОфлайн

Вирус. 
Мнение Добавено: 02.01.2006 16:34:33
Абе то може да се хване и вирус по COOKIES тогава само SPYSPOTTTER може да ви спаси но той се плаща.

nadejda_tsenova
Мис ASL 2008
Мис ASL 2008

Пол Жена
Възраст: 37
Регистриран: 20.02.2006
ASL пари: 123
Откъде е: Бургас
Групи: Играчи, Модератори, Приятелите на marissa_cooper
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 22.04.2006 16:31:03
MMM... бисквитките лесно се трият с Ad-Aware - шведска програмка, трие успешно, и ако не искаш да ти следи онлайн нещата, е безплатна. Иначе за антивирус - NOD32 е страхотна! Само дето като ми открие вирус и ме гледа злобно с едно зелено завистливо око... но това да й е кусура Смеещ се

Не съм Хакер.
посетител

Мнение Добавено: 29.05.2006 13:01:11
Незнам защо но пак "Gan" се изказа наи-точно. Със winboze рискувате много (ако имате важни фаилове). Просто преминете на Linux и няма да имате проблеми.
горе
nadejda_tsenova
Мис ASL 2008
Мис ASL 2008

Пол Жена
Възраст: 37
Регистриран: 20.02.2006
ASL пари: 123
Откъде е: Бургас
Групи: Играчи, Модератори, Приятелите на marissa_cooper
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 29.05.2006 14:22:58
Не съм Хакер. написа:
Незнам защо но пак "Gan" се изказа наи-точно. Със winboze рискувате много (ако имате важни фаилове). Просто преминете на Linux и няма да имате проблеми. ...

Разбира се, че ще се изказва точно - нали е шеф!
Обаче съм чувала, че Linux не е здравословна за неопитните юзъри като мен. Бебе

Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Хакери  
На страница 1, 2  следваща
Страница 1 от 2

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти можеш да започваш нови теми
Ти можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети