НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход
 
» Магазин -> ASL анти-спам форма
  Писна ли ти от нежелана поща?
Вземи сега твоята ASL анти-спам форма и ще получаваш писма само от приятели!


Въпрос: Какво е спам?
Отговор: Спам е всяко писмо получено от теб съдържащо информация, която теб не те интересува. Най-често това са оферти, реклами и т.н.

Въпрос: Защо получавам спам?
Отговор: Може да има няколко причини:
  1. Регистрирал си се на сайт, чиито собственици не зачитат правото на защита на личната информация на потребителите и недобросъвестно продават e-mail адресите на своите потребители на фирми, които почват да пращат реклами. ASL не е такъв сайт! Виж повече тук.
  2. Направил си свой сайт и си публикувал своя e-mail адрес там или си се регистрирал на сайт на който адреса ти е видим за всички. Има програми роботи, които претърсват Интернет и колекционират валидни e-mail адреси. След това ги продават на фирми, които почват да ти пращат реклами.
  3. Някой твой "приятел" нарочно те е абонирал в пощенски списъци от които се получават реклами. В този случай спасение за твоя e-mail адрес почти няма.

Въпрос: Не помагат ли против спам филтрите в пощенската ми кутия?
Отговор: За съжаление, не. Досега няма създадена анти-спам защита успяваща на 100%.

Въпрос: Как да спра спам-а?
Отговор: За целта ти трябват две пощенски кутии. Едната например тази която имаш в момента (да кажем [email protected], където ime е твоето потребителско име в mail.bg) ще бъде само за изпращане на писма. В нея дори и да получаваш спам просто не чети писмата и не му обръщай внимание. Само изпращай писма от нея, когато се налага.
Втората създай сега (например [email protected], където drugoime е някаква тайна дума), като колкото по дълъг и сложен е адресът, толкова по-добре (е все пак гледай да не го забравиш, за да може да влезеш в пощата :) Тя ще ти бъде пощата с таен адрес. Не го казвай на абсолютно никой!
ASL ти дава твоя лична ASL анти-спам форма, като тази тук: http://asl-bg.com/gan/mail. Разбира се твоя адрес ще бъде http://asl-bg.com/ime/mail като ime е твоето потребителско име в ASL. От тази форма абсолютно всеки може много бързо да ти прати e-mail до твоят таен адрес, без да знае какъв е e-mail адресът ти и дори без да влиза в своята пощенска кутия.
Така ще имаш една пощенска кутия в която ще пристигат само писма от твои познати. Край на спам-а! Край на нервите! Да живее ASL! :)
Само не забравяй, че не трябва да отговаряш на писмата от тайната пощенска кутия, а само от старата.

Въпрос: Как ще ми пишат без да ми знаят email адреса?
Отговор: За да ти пишат в тайната пощенска кутия НЕ даваш email адреса на кутията, а интернет адреса на твоята ASL анти-спам форма, откъдето всеки може бързо да ти изпрати писмо без дори да влиза в пощенската си кутия.

Въпрос: Има ли допълнителни възможности?
Отговор: Да. Можеш да задаваш парсонално интервал от време между две писма изпратени от твоята форма. Може да забраняваш получаването на писма от хора с определен e-mail адрес или от определен компютър. Можеш да включиш автоматичен отговор, да гледаш история на изпратените до теб писма, както и много други лични настройки.

Въпрос: Колко ще ми струва?
Отговор: 100 ASL пари или 1 лв. на месец. Предплаща се за една година 1000 ASL пари или 10 лв. (в този случай спестяваш 200 ASL пари или 2 лв.) Може да предплатиш и за половин година 600 ASL пари или 6 лв.


Звучи страхотно нали?
За да поръчаш своя ASL анти-спам форма и вече си регистриран потребител в ASL, пиши лично съобщение до gan като натиснеш тук
Ако имаш въпроси пиши в този клуб или изпрати писмо от адрес http://asl-bg.com/gan/mail.
Ако не си регистриран в asl-bg.com натисни най-горе връзката Регистриране или изпрати писмо от адрес http://asl-bg.com/gan/mail.

< Връщане в Магазин
 


 
Версия на сайта 2.5 © 2002-2024 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт