Предишна тема :: Следваща тема |
Приятелството или любовта? |
Държа на приятелството! |
|
16% |
[ 9 ] |
Оставам с този, когото обичам! |
|
37% |
[ 20 ] |
Търся компромиса! |
|
46% |
[ 25 ] |
|
Общо гласували : 54 |
Всички анкети
|
|
Автор |
Мнение |
vili-sweet
Модератор

Регистриран: 05.03.2007
ASL пари: 30
Откъде е: София
Групи: Богати, Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 23.10.2007 19:24:40
|
|
Не мисля, че човек, който ме обича би ме накарл да се разделя с някой, който ме прави щастлива. Така че ако мяжду тях има някакви разногласия, просто бих намерила компромисен вариант. Аз също не бих накарала приятеля ми да избира между мен и приятелите си. Не е честно спрямо него.
|
______________________________ Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не можеш да затвориш сърцето си за неща, които не искаш да усетиш... |
|
горе |
|
 |
PrettyGreenEyes
Гърмян заек

Регистриран: 23.09.2007
ASL пари: 50
Групи: няма
Статус
|
Re: Приятелство или любов - труден избор!
Добавено: 18.02.2008 19:27:42
|
|
misty написа: | Ако трябва да избирате между най-добрия си приятел/ка и човекът, когото обичате, кой ще изберете? Смятате ли, че едно истинско приятелство би поставило такива ултиматуми?... |
Ами попадала съм в тази ситуация(с предишния ми приятел), но тогава сама си поставих този ултиматум и избрах него. Някак си явно съм имала нужда от това и честно казано не се чувствам гузна. Сега нито аз поствям ултиматуми, нито той, въпреки, че аз бих... Но знам, че не е зряло и ако има проблем в случая той е мой. Никой не бива да налага мнението си над другия особено по въпроса с приятелите, защото първо това са едни от най- важните хора в живота на човек и само той може да си ги определя, и второ- ще си вкара много голям автогол..
|
|
|
горе |
|
 |
black_parrot
Гърмян заек

Регистриран: 15.10.2006
ASL пари: 156
Играчи
Статус
|
Добавено: 24.04.2008 14:39:51
|
|
Любовта може да изчезне... но не и приятелите. 
|
|
|
горе |
|
 |
vili-sweet
Модератор

Статус
|
Добавено: 26.04.2008 17:14:00
|
|
Ако е истинска няма да изчезне. Има една поговорка дето казва ''Истинската любов няма happy end, защото тя не свършва.'' 
|
______________________________ Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не можеш да затвориш сърцето си за неща, които не искаш да усетиш... |
|
горе |
|
 |
sladkoto_mace
Мис Таен Агент

Регистриран: 28.01.2006
ASL пари: 18
Откъде е: Благоевград
Групи: Богати, Играчи, Приятелите на krisi_kote, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на niki_botec, Приятелите на ramona, Приятелите на Ашли_4, Приятелите на зорничка):
Статус
|
Добавено: 27.04.2008 10:11:49
|
|
Истинска, обаче дали с времето не става навик? Докато приятелството или го има, или не 
|
горе |
|
 |
vili-sweet
Модератор

Статус
|
Добавено: 27.04.2008 10:15:40
|
|
Да, но приятелството също може да бъде пречупено, колкото и силно да е то! Няма нищо сигурно в този живот, колкото и близки да мислим, че сме с някого, винаги може да се случи нещо, което да ни раздели и този човек да спре да ни бъде приятел. Същото може да стане и с любовта.... но там нещата като че стоят малко по-различно. 
|
|
горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Статус
|
Добавено: 29.04.2008 07:38:44
|
|
Ако сте добри и обичате истински, няма да носите вина за "пречупването". Ако и другият постъпва правилно, няма да се стигне въобще до това! За съжаление (или не) хората не са безгрешни - важно е да осъзнаем грешката си, за да получим прошка!
|
|
 |
vili-sweet
Модератор

Статус
|
Добавено: 29.04.2008 15:59:29
|
|
Така, в повечето случаи един от двамата носи по-голямата вина за разпадането на едно приятелство или една връзка, но имам и моменти, когато това е просто неизбежно. Невиждани очи се забравят, нали така. 
|
|
горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Статус
|
Добавено: 29.04.2008 16:11:27
|
|
В този случай вина носи онзи, който е предпочел кариерата пред любовта! Сигурно си е казал - "Любов пак ще си намеря, но такава оферта не!" Не можем да го съдим - "Каквото е посял - това ще пожъне!" 
|
|
 |
|
Версия на сайта 2.5 © 2002-2019 от
gan :::
phpBB
2.X.XX club ©
Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от
|