Предишна тема :: Следваща тема |
Автор |
Мнение |
ririi
Кибик

ASL пари: 10
Статус
|
Добавено: 05.04.2006 22:24:34
|
|
Според мен изневеряват хората, които не изпитват силни чувства към партнüора си. Няма значение дали са мъже или жени.
|
|
|
горе |
|
 |
jivotnoto2006
Кибик

ASL пари: 2
Статус
|
Кои изневеряват повече мъжете или жените
Добавено: 06.04.2006 09:09:02
|
|
Аз лично мисля че жените изневеряват повече,но аз също не бих направила това.Един човек трябва да обича истински.Но понякога мъжете изневеряват в други случаи!!!!!
|
|
|
горе |
|
 |
Devil`s^Dreams
Стар познат

Регистриран: 04.04.2006
ASL пари: 8
Откъде е: -=Drujba City=-
Статус
|
Добавено: 06.04.2006 14:45:26
|
|
Честно казано то си е до човек... няма значение дали е мъж или жена... има мъже който дори и да с а с половинката си се заглеждат по други момичета и изневеряват .... но има и мъже които са верни като кученца... но пък има и обратното жени които въртят мъжете си и им изневеряват и такива които са неописуемо добри мили и верни.....
|
______________________________ Не взимай живота на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш. |
|
горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 06.04.2006 14:52:23
|
|
R'N'B girl написа: | Добре bat_pa4o да речем че на теб не ти личи никога а я кажи на мен дали ми личи и как разбирате вие мъжете че сме изневерили. ... |
На него не му личи, защото няма на кой да изневерява. Поне според неговите думи... 
|
|
 |
R'N'B girl
Активен потребител

Регистриран: 02.01.2006
ASL пари: 40
Откъде е: Стара Загора
Статус
|
Добавено: 06.04.2006 16:21:24
|
|
MasterCop написа: |
На него не му личи, защото няма на кой да изневерява. Поне според неговите думи... ... | А бе вярно,явно съм изтъпяла за да напиша такова нещо.Сигурно съм го обидила като съм го обвързала на приказки(нали беше безчувствен).Да ме извинява bat_pa4o без да искам е било .......пък може и да има ????!!!!!!Само той си знае най-добре........
|
|
|
горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Статус
|
Добавено: 08.04.2006 08:05:40
|
|
Devil`s^Dreams написа: | Честно казано то си е до човек... няма значение дали е мъж или жена... има мъже който дори и да с а с половинката си се заглеждат по други момичета и изневеряват .... но има и мъже които са верни като кученца... но пък има и обратното жени които въртят мъжете си и им изневеряват и такива които са не ... |
Всички мъже се заглеждат, но някой се съобразяват с половинката си, когато знаят, че това я дразни! Това изневяра ли е?
|
|
 |
sirarpi
Гърмян заек

Регистриран: 01.03.2006
ASL пари: 89
Откъде е: Видин
Играчи
Статус
|
Добавено: 08.04.2006 23:43:43
|
|
Не, не е изневяра, но нали от един поглед всичко започва, тъй че това може да се превърне в нещо много повече, поне така мисля де 
|
______________________________ LIVE...WELL
LAUGH...OFTEN
LOVE.....MUCH
|
|
горе |
|
 |
{kiss}
Стар познат

Регистриран: 05.04.2006
ASL пари: 3
Статус
|
Добавено: 16.04.2006 11:34:45
|
|
И аз мисля че зависи от човека... Познавам момичета които са изневерявали много на приятелите си, съответно познавам и такива момчета... Зависи как е възпитан човека, в каква среда се развива... има доста предпоставки :)
|
______________________________ Say you love me,and you have me...Say you miss me....just come and Kiss me!! |
|
горе |
|
 |
vili-sweet
Модератор

Регистриран: 05.03.2007
ASL пари: 30
Откъде е: София
Статус
|
Добавено: 10.01.2008 12:22:51
|
|
Ами май голяма част от писалите сме на едно мнение - зависи от хората, а не от това дали са мъже или жени. Легенди сме чували за изневерите на мъжете, но това нищо не значи. Жените също го правят, но е по-прикрито. Така действаме ние и не важи само по тази тема. 
|
______________________________ Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не можеш да затвориш сърцето си за неща, които не искаш да усетиш... |
|
горе |
|
 |
PrettyGreenEyes
Гърмян заек

Регистриран: 23.09.2007
ASL пари: 50
Групи: няма
Статус
|
Добавено: 10.01.2008 22:02:07
|
|
Според мен пък мъжете изневеряват повече! Не знам дали е защото аз като жена не го правя, но все пак има много причини те да са тези, които по- често се изкушават. Първо, мъжете много повече се страхуват от думата "завинаги", така че е нормално постоянно да искат да сменят партнüорките си- откъдето стигаме и до въпроса за бройките, което си е голям престиж Я една жена да започне да се хвали със завоеванията си- ясно е за каква ще бъде обявена- не става- ето защо и ние не го правим толкова често, освен, че не искаме(някои от нас). Друга причина мъжете да изневеряват повече е, че според мен по- лесно им прощаваме. Мъжете са толкова горди същества, че ако се сблъскат с изневяра почти в 80% от случаите ще прекратят връзката. Докато жените ще въртят, ще сучат и в крайна сметка пак ще простят, дори да се опитат да сложат край, или пък и те прибегнат до изневяра за да отмъстят.
|
|
|
горе |
|
 |
dari72
Старо куче

Регистриран: 06.03.2006
ASL пари: 32
Групи: няма
Статус
|
Добавено: 10.01.2008 23:35:50
|
|
Аз пък мисля, че на Земята има два вида такива които изневеряват и такива които не изневеряват и толкова.
Мен ако питате, за изневярата са нужни двама така, че няма защо да ги делите на мъже и жени!
Омъжена или женен, с гадже или без какво от това? Ако си от първия тип просто го правиш!
Във всеки случай почти съм сигурна, че прошка няма....
|
|
 |
moni_sk
Активен потребител

Регистриран: 24.09.2006
ASL пари: 131
Откъде е: Ловеч
Статус
|
Добавено: 12.08.2009 17:43:32
|
|
И двата пола изневеряват, от значение е личността. В едно обаче съм сигурна - мъжете го правят по едни причини, а жените по съвсем други
|
______________________________ Ако не умееш да хапеш, не си показвай зъбите! |
|
горе |
|
 |
GAG
Модератор

Регистриран: 08.01.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Пловдив майна:)
Групи: Богати, Модератори
Статус
|
Добавено: 12.08.2009 21:05:51
|
|
Това малко ми напомня на цитат от онова шоу на Крис Рок:
"Men lie the most, women tell the biggest lies. You know what a man's lie is like? A man's lie is like, ''l was at Tony's house. That's a man's lie. A women's lie is like, ''lt's your baby.
И тук е така - мъжете може да изневеряват, но често го правят без причина - просто възможност да си прекарат добре. Докато жена изневери ли е много по-вероятно да има нещо зад това - нещо не толкова повърхностно емоционално...
|
______________________________ Животът е игра! Е, сюжетът е тъпичък, но пък каква графика!!! |
|
горе |
|
 |
|