Предишна тема :: Следваща тема |
Водил/а ли си си дневник? |
Не, никога не съм го правил/а. |
|
21% |
[ 25 ] |
Да, и все още го правя. |
|
29% |
[ 34 ] |
Преди ДА, но вече НЕ. |
|
49% |
[ 58 ] |
|
Общо гласували : 117 |
Всички анкети
|
|
Автор |
Мнение |
killaruna
Много активен

Регистриран: 08.02.2006
ASL пари: 210
Откъде е: София
Играчи
Статус
|
Добавено: 16.02.2006 21:23:33
|
|
Водех дневник, но престанах преди няколко години и аз не знам защо...може би ми омрзъна... 
|
______________________________ Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions. |
|
горе |
|
 |
lelqta87
Кибик

Регистриран: 15.02.2006
ASL пари: 22
Статус
|
Дневници
Добавено: 20.02.2006 18:39:27
|
|
Аз никога до сега не съм си водила дневник и не мисля и да го правя!Ако имам да споделям нещо се обръщам към най-добрата си приятелка!!!По този начин дори,когато имам нужда от съвет тя ми дава!!!!!!! 
|
|
|
горе |
|
 |
Hellboy
Строго наказан

Регистриран: 20.02.2006
ASL пари: 0
Откъде е: От 9тия кръг на Ада
Статус
|
Добавено: 20.02.2006 22:55:18
|
|
И аз никога не сам си водил дневник и смятам че тва е момичешка работа. Ест. че за тва се използва най-добрата приятел/ка(в моя случай приятелка )
|
______________________________ Burn robber. Not your soul. |
|
горе |
|
 |
rainbow-girl
Супер активен

Регистриран: 26.02.2006
ASL пари: 24
Статус
|
Добавено: 26.02.2006 13:52:18
|
|
Обичам да пиша...да изливам чувствата си на сладките цветни листове на дневниците ми ми е навик от 4-5 години...Понякога пиша,когато съм осъзнала нещо важно за себе си или за живота...а друг път,когато искам да си направя равносметка...какво се е променило,какво си е останало същото...или просто да напиша новото около себе си...
|
______________________________ God granted us the serinity to accept the things we can not change,courage to change the things we can and the wisdom to know the difference |
|
горе |
|
 |
jina
Много активен

ASL пари: 152
Статус
|
Добавено: 06.03.2006 18:48:31
|
|
Music_Fan написа: | Аз съм си водила дневник около 2 години,това не е малко време,поне за мен де,но сега просто нямам достатъчно свободно време и вече не го правя.На мен ми помогаше,по този начин си изразяваш чувствата,това което ме вълнува,и по този начин преобмислях ситуациите,и се справях с това което ме вълнуваше,о ... |
Аз също си водих дневбик 2 години почнах и трета,но когато дойдоха едни "яки" тайни,тогава реших,че ако го споделя с дневника ми,може някой да го прочете.Да ви кажа много ми се иска пак да започна да си водя дневник,но ме е страх именно от това,че може някой да го прочете.Иначе за да си покажа чувствата,прибягвам до описване в стихове.Така поне ако някой го види няма да разбере,че това са моите чувства А най-новото,което започнах да правя-книга.Там е всичко за тийнейджърите и разсъждавам над много теми!Всякакви,които вълнуват Тийнейджърите 
|
|
|
горе |
|
 |
toan
Мис Бля-бля

Регистриран: 19.01.2006
ASL пари: 649
Откъде е: Бургас
Играчи, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona
Статус
|
Добавено: 06.03.2006 19:04:57
|
|
И аз може би като всяко момиче, съм си водела дневниче. Но със всяка изминала година пишех все по-малко и по-малко, докато един ден спрях напълно. Сега, когато го видя и се зачета вътре, ми става много забавно на детските историйки, които съм си писала, но и малко ми става мъчно, като си припомням, колко безгрижни и весели са били тогавашните годинки Смятам да си го пазя за винаги, защото понякога, наистина е много хубаво да се връщаш за миг назад и да си спомняш за работи, които ти се губят вече. 
|
______________________________ Let's have fun!
 |
|
горе |
|
 |
sirarpi
Гърмян заек

Регистриран: 01.03.2006
ASL пари: 89
Откъде е: Видин
Играчи
Статус
|
Добавено: 06.03.2006 19:18:19
|
|
Аз обичам да водя дневник,така по някакъв начин се развличам.А и има неща,които не винаги трябва да кажеш на някой и за да не те измъчват ги пишеш....И след време като четеш всичките си преживявания ги изживяваш отново и се чувстваш щастлив, че твоите спомени не са изчезнали там в дълбините на подсъзнанието, а са на белия лист. 
|
|
|
горе |
|
 |
pisipisi
Мис Купидон

Регистриран: 03.01.2006
ASL пари: 0
Откъде е: От тук от там
Групи: Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 27.03.2006 13:18:58
|
|
Преди си водих дневник. Не съм писала само факти, разказвах си как ми е минал деня и се опитвах да си го анализирам и да си направя равносметка, какво съм направила както трябва, какво не... Сега понякога го хващам да си ги препрочета нещата, хубаво е да можеш да погледнеш на живота си от дистанция. Разбираш понякога много неща.
|
______________________________ Цък и Цък
 |
|
горе |
|
 |
MiShItY
Изключително активен

Регистриран: 20.03.2006
ASL пари: 199
Откъде е: Свищов
Статус
|
Добавено: 27.03.2006 21:47:14
|
|
Като бях по-малка си водех,пишех си всеки ден в него,пишех кой си харесвам,как е минал денят ми,видяла ли сüм вüпросното момче и т.н.Но...вече си имам истинско дневниче/моят приятел/ и на него си казвам всичко,но вече без момчетата,защото...той е ЕДИНСТВЕН!
|
______________________________ "Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето." |
|
горе |
|
 |
cskarka
Познат потребител

Регистриран: 18.03.2006
ASL пари: 1
Откъде е: ludnicata
Статус
|
Добавено: 28.03.2006 21:14:51
|
|
Последно си водех до преди 3 месеца, т.е. цялата 2005 - а година, но ме домързя пак ден след ден да помня кво е станало и да го пиша.Просто изисква време!
|
______________________________ Ти си РА3УМА, а той е СТРАСТТА ! Прости ми, че мога без теб ... ! |
|
горе |
|
 |
Devil`s^Dreams
Стар познат

Регистриран: 04.04.2006
ASL пари: 8
Откъде е: -=Drujba City=-
Статус
|
Добавено: 06.04.2006 20:32:25
|
|
Преди си водех дневниче ... беше пълно с какво ли не ... то не беше 1 дневник аз изписвах по 1/4 тетрадка голям формат на вечер и на най-малкото нещо разсъждавах ... направо си беше голяма емоция ... ама спрях да пиша незнам защо ... май ми стана гадно че майла ми го беше намерила и беше чела от него за нещата които мисля и чувствам а аз не обичам околните да знаят какво е вътре в мен аз съм си потаен човек и за това започнах да пиша стихове ... и сега си продължавам да пиша стихове ... така по някакъв начин се опитвам да излея чувствата си ...
|
______________________________ Не взимай живота на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш. |
|
горе |
|
 |
ririi
Кибик

ASL пари: 10
Статус
|
Добавено: 06.04.2006 21:27:02
|
|
Ам аз само сам почвала да си водя дневник, но това ми е музата за 2 дена не повече. хахаха а иначе само 2 пути през кракткия ми живот ми се е случвало да сам в емоционална криза и да излея чувствата си на лист и в интерес на истината си пазя само тези 2-3 хварчащи листчета. 
|
|
|
горе |
|
 |
koko_vidin
Изключително активен

Регистриран: 06.04.2006
ASL пари: 117
Откъде е: vidin
Статус
|
Добавено: 08.04.2006 20:25:35
|
|
Имаше един период в който много се бях запалил на тази тема и си записвах всичко което ми се случва. Вече не го правя , защото нямам достатъчно нерви а седна и да пиша всеки ден.
|
|
|
горе |
|
 |
^mimi^
Много активен

Регистриран: 06.04.2006
ASL пари: 459
Статус
|
Добавено: 11.04.2006 19:48:07
|
|
Аз си водих дневник преди 1 година, но после загубих интерес и за мен това е губене на време. По добре е да си споделя с моята приятелка, а не да си пиша. Преди ми беше забавно но сега не.
|
|
|
горе |
|
 |
Josellyn
Слабо активен

ASL пари: 54
Статус
|
Добавено: 12.04.2006 18:05:47
|
|
Аз имам датник, вътре си записвам ангажиментите и срещи, които имам през деня,защото забравям. Там си пиша и какво ми се случва през деня, как се чувствам.. там си пиша всичко най-искрено, надеждите, мечтите, скритите мисли.. облекчава ме малко след като го напиша, не знам защо.. сигурно защото съм свалила тази информация от себе си и ми е по-добре.. Не пиша всеки ден, а когато имам време или ми е тежко, тъжно, радостно.. 
|
|
|
горе |
|
 |
|
Версия на сайта 2.5 © 2002-2019 от
gan :::
phpBB
2.X.XX club ©
Сайтът се хоства от SEO хостинг.