|
Предишна тема :: Следваща тема |
| Автор |
Мнение |
sirena
Гърмян заек

ASL пари: 10
Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207
Статус
|
Хакер? Кракер? Помооощ!
Добавено: 04.03.2006 09:44:31
|
|
Някой може ли да ми обясни какво означава кракер? Ами хакер?
Как се става?
Как го правите?
Ами нищо не разбирам.
Как се пращат вируси?
Как разбивате компютърни защити?
|
|
|
| горе |
|
 |
vidin4ankata
Гърмян заек

Регистриран: 20.01.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Видин
Богати, Играчи
Статус
|
Добавено: 11.03.2006 19:13:53
|
|
Ами, не съм хакерка .Но хакер значи(според мен)
Човек който знае всичко за компютрите, всичко за интернета и може да направи всичко стига да иска.Кракер незнам какво значи!
Амии как се става?Не знам но предполагам, че трябва да работиш около 20 гоини с компютър, така че да свикнеш с него!
Вирусът е една програма(ако мога да го кажа така) която може да я има в някой сайт.Като влезеш в някой сайт:
1.Може със самото влизане във сайта да хванеш вирус.При самото изграждане на сайта се слага един файл и като влезеш в сайта автоматично си заразен!ОТ ЛИЧЕН ОПИТ!
2.Като влезеш в някой сайт и ПРИМЕРНО натиснеш да си изтеглиш някоя песен, песента се сваля, но се сваля и вирусът.Тоест песента е вирус!
Вирусът може да се хване и по електронната поща.Някой непознат ти е изпратил нещо със заглавие(пример) "МНОГО ИНТЕРЕСНО-СВАЛИ" и вътре пише нещо такова(пример):"Свали тази програмка тя е много интересна.Тя се използва за рисуване на известните личности и махане на бемки, пъпки и много други неща!Няма да съжаляваш!Само натисни по-надолу и ще имаш тази чудесна програмка"И на теб ти е интересно да разбереш каква е тази програма и я сваляш!Но вече като я свалиш ти излиза някъква грешка на която може да пише:"Файлът не може да се отвори".Да, ти всъщност свали вирус!Вирусите са различни по степен на разрушаване.Има вируси които ти изтриват информацията от Хард диска.Има вируси които като ги хванеш КрАй С кОмПюТъРа Ти!!!-Но тези вируси са най-опасните.Съществуват вируси които могат да ти объркат настройките на интернета и трябва да се обадиш на телефона на интернет доставчика ти.След това от фирмата на която ти е интернетът да изпратят на адреса ти работник който да ти покаже как се оправят настройките на интернетът.Най-леките вируси са като хванеш един той си седи в компютъра и нищо не прави докато не го изтриеш-това са най-леките вируси.Вирусите се хващат и през чат каналите.Някой иска да ти изпрати нещо, уж снимка и то какво се окаже-вирус!
Надявам се обяснението ми да ти помогне!Приятно ми беше!
|
______________________________ I LOVE ASL-BG!!!
http://www.asl-bg.com/images/center/s/3.jpg |
|
| горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
Статус
|
Re: Хакер? Кракер? Помооощ!
Добавено: 11.03.2006 22:05:03
|
|
| sirena написа: | Някой може ли да ми обясни какво означава кракер? Ами хакер?
Как се става?
Как го правите?
Ами нищо не разбирам.
Как се пращат вируси?
Как разбивате компютърни защити? ... |
Има много такива теми, някои от които отбелязани като "Важни"! Разгледай добре клуба!
|
|
 |
|
Версия на сайта 2.5 © 2002-2026 от
gan :::
phpBB
2.X.XX club ©
Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от
|