НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

Хакер? Кракер? Помооощ!
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гост: 1
Начало на нова тема   Тази тема е заключена, не можеш да пишеш отговори и да променяш мнения.    Списък с клубове -> Хакери за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
sirena
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена

Регистриран: 21.02.2006
ASL пари: 10

Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207
СтатусОфлайн

Хакер? Кракер? Помооощ! 
Мнение Добавено: 04.03.2006 09:44:31
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
Някой може ли да ми обясни какво означава кракер? Ами хакер?
Как се става?
Как го правите?
Ами нищо не разбирам.
Как се пращат вируси?
Как разбивате компютърни защити?

горе
Преглед на ASL сайта на sirena Изпрати лично съобщение на sirena
vidin4ankata
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена
Възраст: 31
Регистриран: 20.01.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Видин
Богати, Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 11.03.2006 19:13:53
Ами, не съм хакерка С очила .Но хакер значи(според мен)
Човек който знае всичко за компютрите, всичко за интернета и може да направи всичко стига да иска.Кракер незнам какво значи!
Амии как се става?Не знам но предполагам, че трябва да работиш около 20 гоини с компютър, така че да свикнеш с него!
Вирусът е една програма(ако мога да го кажа така) която може да я има в някой сайт.Като влезеш в някой сайт:
1.Може със самото влизане във сайта да хванеш вирус.При самото изграждане на сайта се слага един файл и като влезеш в сайта автоматично си заразен!ОТ ЛИЧЕН ОПИТ!
2.Като влезеш в някой сайт и ПРИМЕРНО натиснеш да си изтеглиш някоя песен, песента се сваля, но се сваля и вирусът.Тоест песента е вирус!
Вирусът може да се хване и по електронната поща.Някой непознат ти е изпратил нещо със заглавие(пример) "МНОГО ИНТЕРЕСНО-СВАЛИ" и вътре пише нещо такова(пример):"Свали тази програмка тя е много интересна.Тя се използва за рисуване на известните личности и махане на бемки, пъпки и много други неща!Няма да съжаляваш!Само натисни по-надолу и ще имаш тази чудесна програмка"И на теб ти е интересно да разбереш каква е тази програма и я сваляш!Но вече като я свалиш ти излиза някъква грешка на която може да пише:"Файлът не може да се отвори".Да, ти всъщност свали вирус!Вирусите са различни по степен на разрушаване.Има вируси които ти изтриват информацията от Хард диска.Има вируси които като ги хванеш КрАй С кОмПюТъРа Ти!!!-Но тези вируси са най-опасните.Съществуват вируси които могат да ти объркат настройките на интернета и трябва да се обадиш на телефона на интернет доставчика ти.След това от фирмата на която ти е интернетът да изпратят на адреса ти работник който да ти покаже как се оправят настройките на интернетът.Най-леките вируси са като хванеш един той си седи в компютъра и нищо не прави докато не го изтриеш-това са най-леките вируси.Вирусите се хващат и през чат каналите.Някой иска да ти изпрати нещо, уж снимка и то какво се окаже-вирус!
Надявам се обяснението ми да ти помогне!Приятно ми беше!

Преглед на ASL сайта на vidin4ankata Изпрати лично съобщение на vidin4ankata Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер
MasterCop
Мистър Таен агент
Мистър Таен агент

Пол Мъж
Възраст: 54
Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

Re: Хакер? Кракер? Помооощ! 
Мнение Добавено: 11.03.2006 22:05:03
sirena написа:
Някой може ли да ми обясни какво означава кракер? Ами хакер?
Как се става?
Как го правите?
Ами нищо не разбирам.
Как се пращат вируси?
Как разбивате компютърни защити? ...

Има много такива теми, някои от които отбелязани като "Важни"! Разгледай добре клуба!

If you pick up a starving dog and make him prosperous, he will not bite you. This is the principal difference between a dog and a man. Mark Twain
горе
Преглед на ASL сайта на MasterCop Изпрати лично съобщение на MasterCop Изпрати писмо на MasterCop Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Тази тема е заключена, не можеш да пишеш отговори и да променяш мнения.    Списък с клубове -> Хакери  
Страница 1 от 1

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти можеш да започваш нови теми
Ти можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2026 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт