|
Предишна тема :: Следваща тема |
| От къде влизаш в сайта на ASL? |
| от България |
|
93% |
[ 139 ] |
| от чужбина |
|
6% |
[ 9 ] |
|
| Общо гласували : 148 |
Всички анкети
|
|
| Автор |
Мнение |
gan
Администратор

Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
Статус
|
От къде влизаш в сайта?
Добавено: 12.03.2003 20:42:20
|
|
Създавам тази анкета с цел да видим има ли много потребители влизащи в сайта от чужбина. Ако процента е малък ще преместим сайта на български сървър, за да се зарежда бързо от България.
Ако пътуваш често и влизаш и от България и от чужбина, тогава гласувай за чужбина.
|
______________________________ SELECT * FROM Life
гугъл оптимизиране - лесно откриване на вашия сайт |
|
| горе |
|
 |
посетител
|
Re: От къде влизаш в сайта?
Добавено: 27.10.2003 23:25:30
|
|
| gan написа: | Създавам тази анкета с цел да видим има ли много потребители влизащи в сайта от чужбина. Ако процента е малък ще преместим сайта на български сървър, за да се зарежда бързо от България.
Ако пътуваш често и влизаш и от България и от чужбина, тогава гласувай за чужбина. |
ami...az ne6to tyk nemoga mnogo da se orientiram....,no...probvam de:))) Ami az vlizam ot 4ujbina....v London sam...dokato biax v BG uspiax da se snabdia samo s parvite dva broia na spisanieto... predi godina to4no....Daje biax i edna ot parvite nagradeni...togava vi pisax...;))) 4udex se dali o6te izliza spisanieto...i xop okaza se,4e da,koeto opredeleno me radva:) bravo mom4eta i momi4eta taka vse da prodaljavate.....a pak tyk v saita 6te se opitam da se registriram i 6te sam redoven posetitel;))
celuvki i yspex na vsi4ki!
Angelina
|
|
|
| горе |
|
 |
gan
Администратор

Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
Статус
|
Re: От къде влизаш в сайта?
Добавено: 28.10.2003 09:16:26
|
|
| Angelina написа: |
ami...az ne6to tyk nemoga mnogo da se orientiram....,no...probvam de:))) Ami az vlizam ot 4ujbina....v London sam...dokato biax v BG uspiax da se snabdia samo s parvite dva broia na spisanieto... predi godina to4no....Daje biax i edna ot parvite nagradeni...togava vi pisax...;))) 4udex se dali o6te izliza spisanieto...i xop okaza se,4e da,koeto opredeleno me radva:) bravo mom4eta i momi4eta taka vse da prodaljavate.....a pak tyk v saita 6te se opitam da se registriram i 6te sam redoven posetitel;))
celuvki i yspex na vsi4ki!
Angelina |
Привет!
За съжаление по финансиви причини последно излезе 3-ти брой на списанието.
Въпреки това ASL сайтът продължава да се развива непрекъснато.
За да се ориентираш прочети страница
Начало -> Отговори
|
______________________________ SELECT * FROM Life
гугъл оптимизиране - лесно откриване на вашия сайт |
|
| горе |
|
 |
_zux_
Гусподин ASL

Регистриран: 18.11.2002
ASL пари: 0
Откъде е: Варна
Групи: няма
Статус
|
от къде влизам в сайта
Добавено: 31.12.2003 20:38:46
|
|
без да правя комплименти на сайтът, искам да кажа че това е сайтът който съм посещавал от най много места, включвайки:
месторабота (досега съм сменил няколко), банки (3 броя), хотели (всеки един хотел от кк Златни пясъци), дискотеки (само една знам с интернет клуб.. че и затвори клубчето), приятели (колкот приятели имам от всичките с интернет), интернет зали (посещавам активно 2 или 3) и разбира се.. влизам от нас.. т.е. влизах от нас понеже ме смениха на цифрова централа, но скоро си пускам кабелен (дай боже)
|
______________________________ уча се от най добрите |
|
| горе |
|
 |
Димов
посетител
|
Мнение за asl-bg.com
Добавено: 06.08.2004 14:30:54
|
|
Сайтüт е страхотен , просто няма какво да разискаме.Доста интересно направен, за пüрви пüт виждам сайт с такава идея .Поздрави!
Чух за сайта от един приятел в чата. 
|
|
|
| горе |
|
 |
Димов
посетител
|
Добавено: 07.08.2004 14:07:13
|
|
Аз влизам от Бüлгария , но забелязвам , че има хора ( и то тия с най-големи постове ) влизат от Чужбина , така , че ...
|
|
|
| горе |
|
 |
посетител
|
Добавено: 08.02.2005 12:31:40
|
|
От България 
|
|
|
| горе |
|
 |
tedi
посетител
|
Добавено: 14.03.2005 22:59:39
|
|
За сега петима са влизали от чуйбина.Това е голяяяяяяяямо закъснение-орбител е във Азия...
|
|
|
| горе |
|
 |
VES
Изключително активен

ASL пари: 11
Статус
|
Добавено: 18.11.2005 22:35:32
|
|
Аз влизам от България - от къщи, от училище - от час по информатика когато мога ... А за чужбина - засега много не се вълнувам, но ако се запилея нанякъде по света - сигурно ще искам и оттам да влизам 
|
______________________________ ...един мой познат беше писал, че ние бягаме от мечтите си от страх, че ще се провалим
или "не дай, Боже" ще успеем. |
|
| горе |
|
 |
^FlY_LyLy`
Супер активен

Регистриран: 30.09.2005
ASL пари: 32
Статус
|
Добавено: 14.12.2005 14:11:59
|
|
Аз също влизам от България.Принципно където и да съм,има ли нет,значи аз ще разглеждам нещо из асл :)
|
______________________________ Вярваш на хората,които обичаш.Но хората,които наистина го заслужават са тези,които идват при теб,дори когато не ги обичаш достатъчно. |
|
| горе |
|
 |
fencheto
Гърмян заек

ASL пари: 72
Статус
|
Добавено: 21.01.2006 16:45:33
|
|
Сайтаси го посещавам от кадето мога.Само от България обаче.Съгласен съм,че сайта е много добар и е истинско удоволсвие да посещавам този сайт(страница).
|
|
|
| горе |
|
 |
ShadowHawk
Слабо активен

ASL пари: 0
Статус
|
Добавено: 10.02.2006 17:50:00
|
|
Ми аз лично от България но през лятото ще сам от Англия
|
|
|
| горе |
|
 |
killaruna
Много активен

Регистриран: 08.02.2006
ASL пари: 210
Откъде е: София
Играчи
Статус
|
Добавено: 13.02.2006 19:37:49
|
|
Засега от България, дай Боже след няколко месеца от чужбина(Германия)
|
______________________________ Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions. |
|
| горе |
|
 |
madam_pomfi
Гърмян заек

Регистриран: 15.02.2006
ASL пари: 132
Откъде е: Хогсмийт
Играчи
Статус
|
Аз!
Добавено: 20.02.2006 17:16:32
|
|
Аз лично съм от България и влизам в този як сайт от България!както виждам тези които влизат от чужбина са много малък процент и затова ви препоръчвам да го направите на български сървър а относно за сайта-за него нямам думи много е як!
|
______________________________ To touch the light, you must cross the darkness. To see the life you must know the death. To see the dawn you must have seen the night. The sight of the eyeless is fear!
 |
|
| горе |
|
 |
samanta
Строго наказан

ASL пари: 8
Статус
|
Добавено: 01.03.2006 19:37:05
|
|
Ами, аз влизам от България. Но когато порасна, мисля да замина в Америка, там да си създам семейство, да се омъжа. Абе, с няколко думи, аз съм мечтателка. но това наистина ще стане.Ако и тогава сайта съществува може да влизам от чужбина! 
|
|
|
| горе |
|
 |
|