ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

АСЛ Животинчета - виртуални домашни любимци На страница 1, 2, 3 ... 68, 69, 70  следваща
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гости: 0
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> ASL игри за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
Maniak
Клуб маниак
Клуб маниак

Пол Мъж
Възраст: 37
Регистриран: 18.09.2002
ASL пари: 0
Откъде е: София, но живее в Мексико
Групи: Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

АСЛ Животинчета - виртуални домашни любимци 
Мнение Добавено: 20.10.2005 04:55:18
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
В тази тема пишете въпроси, проблеми и хитрини за отглеждане на ASL животинчета.

горе
Преглед на ASL сайта на Maniak Изпрати лично съобщение на Maniak Изпрати писмо на Maniak Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Възраст: (скрита)
Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 21.10.2005 12:20:52
познайкой написа:
Родителите ми имат помиярче на име Чарли. Ако това може да се каже и като мое животинче... ...

Познайкой за ASL Зоокът и ASL Животинче чети в клуб "Ново и история"
http://asl-bg.com/t5690
Ето списък с всички собственици на животинчета.

горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
познайкой
Старо куче
Старо куче

Пол Мъж
Възраст: 40
Регистриран: 25.10.2002
ASL пари: 275
Откъде е: Sliven

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 25.10.2005 20:24:51
Аз искам да си купя котка, ама мисля, че още нямам достатъчно пари, и не влизам всеки ден в нета. Ще я уморя... Тъжен

горе
Преглед на ASL сайта на познайкой Изпрати лично съобщение на познайкой Изпрати писмо на познайкой ICQ номер
sladco_kotence
Фен на клуба
Фен на клуба

Пол Жена
Възраст: 35
Регистриран: 28.02.2005
ASL пари: 2
Откъде е: София
Групи: Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 26.10.2005 08:04:24
Cless написа:
а те растат ли изобщо... доста скъпо излиза.. ще взема да го уморя да видя кво става Намигащ ...

И аз винаги съм се чудила,дали ако ги оставиш и като умре,какво става.А ако примерно не ти достигат финансите,за да го гледаш...и все такива неща ми се въртят из главата по повод моя малък Петко (зайчето) Cless,ако го умориш,да ми кажеш какво става Подиграващ се

горе
Преглед на ASL сайта на sladco_kotence Изпрати лично съобщение на sladco_kotence Изпрати писмо на sladco_kotence Skype име
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 26.10.2005 08:46:13
Cless написа:
а те растат ли изобщо... доста скъпо излиза.. ще взема да го уморя да видя кво става Намигащ ...

Растат с часове :)
Намалих цената за ветеринар от 12 на 9 ASL пари
и цената за Хотел от 10 на 8 ASL пари на ден.

горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
Cless
Старо куче
Старо куче

Пол Мъж
Възраст: 38
Регистриран: 10.10.2002
Откъде е: Казанлък\Пловдив

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 26.10.2005 16:39:10
Като растат с часове, стават ли по-възрастни, сменя ли се картинката, плодят ли се, множат ли се.. мога ли да чифтосам бобър с чинчила примерно ? Засмян
горе
Преглед на ASL сайта на Cless Изпрати лично съобщение на Cless Изпрати писмо на Cless Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер Skype име
sladco_kotence
Фен на клуба
Фен на клуба

Пол Жена
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 27.10.2005 20:57:38
Абе нещо днеска се изпонавъдиха много нови собственици на домашни любимци. Има бум в търсенето на животинчета. Цялата история с животинчетата е прекрасна и са много сладки,и е голямо удоволствие да се грижиш за тях. Но хич не усещам кога ми хвръкват парите от джоба. А всъщност ако един път ти умре животното имаш ли право на втори шанс в живота да отгледаш АСЛ животинче?
горе
Преглед на ASL сайта на sladco_kotence Изпрати лично съобщение на sladco_kotence Изпрати писмо на sladco_kotence Skype име
raparka_bez_namornik
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена
Регистриран: 21.03.2004
ASL пари: 172

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 27.10.2005 21:38:40
Странно, че повечето хора,които са си взели животни са си взели кученца. Някак си много изпъква на фона на останалите животни.

Между другото аз вече пробвах и хотела тъй като днес иначе трябваше да уморя животното си, и останах довола. Ще го използвам и друг път.
Иначе намалението на цените определено облекчи доста разходите Усмивка

горе
Преглед на ASL сайта на raparka_bez_namornik Изпрати лично съобщение на raparka_bez_namornik
sladco_kotence
Фен на клуба
Фен на клуба

Пол Жена
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 27.10.2005 21:47:17
Всъщност има ли нещо намалено освен хотела и ветеринаря,който на практика са неща до който допираш малко по-рядко. А ежедневните са по-скъпи. Но не се оплаквам...засега се справям успешно,дано и за в бъдеще да е така
горе
Maniak
Клуб маниак
Клуб маниак

Пол Мъж
Възраст: 37
Регистриран: 18.09.2002
Откъде е: София, но живее в Мексико
Групи: Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 28.10.2005 06:18:40
Пуснахте ли си промоцията. Дава ти 200 АСЛ пари за да се грижиш за животинчето. Аз иначе бях втория собственик на куче, ама първото куче умря и сега моя Джеки е най-дъртото псе в зоокъта Много щастлив Иначе месото е скъпо Усмивка

горе
Преглед на ASL сайта на Maniak Изпрати лично съобщение на Maniak Изпрати писмо на Maniak Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
raparka_bez_namornik
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена
Регистриран: 21.03.2004
ASL пари: 172

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 28.10.2005 07:47:11
Според мен не са чак толкова скъпи. на мен ветеринара ми бъркаше дълбоко в джоба, ама сега малко позакрепихме положението.
Отначало и аз се чудих дали да не си взема куче ама си имам в нас едно и второ не искам. Иначе и мойта чинчила е най-дърта от всичките други. Не че са кой знае колко много де ама...

горе
Преглед на ASL сайта на raparka_bez_namornik Изпрати лично съобщение на raparka_bez_namornik
nofearinc
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж

Регистриран: 05.06.2004
ASL пари: 14

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 28.10.2005 07:57:32
Вчера получих известие по mail за новата система със зоокъта и моментално си взех бобъра Roxy за отглеждане. Тъй като доста неща не са ми ясни, на първо време само трябва да се грижиш животното да оцелее? Има ли някакви други цели в живота? Усмивка Също така по колко точки за жажда/глад дават храната/водата? И ако вложиш пари в банката, натрупва ли се лихва върху тях?

Преглед на ASL сайта на nofearinc Изпрати лично съобщение на nofearinc Изпрати писмо на nofearinc Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
skoklio
Познат потребител
Познат потребител

Пол Жена

Регистриран: 29.07.2005

СтатусОфлайн

АСЛ домашни любимци 
Мнение Добавено: 02.11.2005 22:50:58
аз имам зайче!то оставаше и да си взема някое дрго като даже това ми е протребителското име!та аз толкова много ги обичкам защото са много милички и сладички!аз имах 1 ама то умря много барзо и сега си взех още и сега е по добре защото парвото умря много барзо!
горе
Преглед на ASL сайта на skoklio Изпрати лично съобщение на skoklio
sladco_kotence
Фен на клуба
Фен на клуба

Пол Жена
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 03.11.2005 09:51:12
Ако трябва парите от банката ще си дам,за да отдам последно "Сбогом" на мойто животинче (което слава богу е в прекрасно състояние и цветущо здраве) Засмян
горе
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Съвет към собствениците на животинчета. 
Мнение Добавено: 03.11.2005 10:02:20
Забелязвам, че повечето се стремите показателите на животинчето да са винаги на 100%. В резултат имаме едни преяли и препили животинчета. :)
Това е най-сигурният начин, че животинчето няма да заболее скоро, но това е и най-скъпият начин.
Съвет:
Най-добрата стратегия за отглеждане на животинче е да му даваш нещо от което има нужда, когато показателя е стигнал около 50%.
И да му даваш икономично близо до 100%, но не чак до 100%.
По този начин ще спестиш ASL пари.
Разбираш ли идеята?

горе
Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> ASL игри  
На страница 1, 2, 3 ... 68, 69, 70  следваща
Страница 1 от 70

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти не можеш да започваш нови теми
Ти не можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2024 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©