Честит Свети Валентин!
НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

Орбифон 01001
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гости: 0
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Техника и комуникации за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Възраст: (скрита)
Регистриран: 23.08.2002
ASL пари: 1580
Откъде е: ASL
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Орбифон 01001 
Мнение Добавено: 21.06.2005 11:28:13
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
http://www.orbiphone.bg

Обифон 01001 (нула десет нула едно) е услуга от ново поколение за избор на оператор (селекция), чрез която ти като абонат на БТК водиш междуселищни и международни разговори на преференциални тарифи през мрежата на Орбител. Ползването на услугата се осъществява чрез код за избор на оператор - 01001
Например: Ако желаеш да се обадиш на номер 123456789 в Германия (тел. код 0049) набираш 01001 0049 123456789

Всеки регистрирал се до 31.08.2005 ползва промо сума от 11,52 лв = 1 час разговор с фиксиран телефон в Европа или произволен телефон в USA или Канада.
След като се регистрираш може да добавяш пари към твоята сметка през ePay.bg или чрез Orbiphone карта (от РЕП-овете в цялата страна).

С Орбифон 01001 говориш на революционно ниски тарифи, без отчитане на градско обаждане към БТК и без каквито и да е фиксирани такси. Може да ползваш услугата през националният код за достъп 01001 от всеки фиксиран телефон, от която и да е точка на България. Орбител ти предоставя пълен контрол чрез детайлна онлайн статистика и уеб-интерфейс, позволяващ лесното и бързо управление на множество телефонни постове.

Още информация има тук:
http://www.orbiphone.bg/description.php

Запознат съм с услугата от близо. Лъжа
Ако имате въпрос по услугата и неговия отговор не е тук:
http://www.orbiphone.bg/faq.php
можете да ме питате в тази тема.

горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
Групи: Автори, Богати, Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Супер потребители
СтатусСкрит

Как се ползва? 
Мнение Добавено: 21.06.2005 15:15:43
Опитай Орбифон 01001 безплатно!
Как се ползва?
I. Ако си с цифров телефон.
1. Регистрираш се в http://orbiphone.bg (там въвеждаш цифровия си телефон). Получаваш еднократно 11,52 лв. сума за тест в твоята Орбифон сметка. Тази сума се равнява на 1 час разговор към USA.
2. Когато искаш да говориш междуградски или международен разговор (и само когато искаш) набираш от твоя телефон 01001 пред кода на града (или държавата). Например звъниш от София на Варненски телефон (052) 500600, тогава набираш само:
01001 052 500600
3. Не плащаш нищо на БТК, само ти се отнемат пари от твоята Орбифон сметка - по 16 ст. без ДДС на минута.
4. Когато сумата за тест намалее или свърши може да заредиш твоята Орбифон сметка по два начина:
- ако си регистриран в ePay.bg: от http://orbiphone.bg изпращаш плащане, което после потвърждаваш в ePay.bg. До 10 мин. след потвърждаване на плащането парите ще влязат в твоята Орбифон сметка и можа да говориш отново.
- купуваш си Орбифон карта от някой РЕП и въвеждаш ПИН кода на картата в твоя профил в http://orbiphone.bg - така парите от картата влизат в твоята Орбифон сметка.

II. Ако си с аналогов телефон.
Стъпките са подобни на тези при цифров телефон.
Разликата е, че може да ползваш тестовата сума от 11,52 лв. само ако до момента си ползвал някоя от Орбителските услуги: Орбифон вкъщи или Орбинет. В този случай останалите пари от старите услуги се добавят към сумата за тест в твоята нова Орбифон сметка.
След като въведеш телефона си ще ти бъде създаден 12 цифрен ПИН код.
Ако например твоя ПИН код е 123456789012 и звъниш от София на Варненски телефон (052) 500600, тогава набираш:
01001 052 500600 * 123456789012
Бутона подточка преди ПИН кода се натиска, за да се превключи телефона в тонален режим (при някой телефони има специален бутон [Tone/Pulse] ).
Може да се обаждаш от всеки телефон с тонално набиране.
Не може да избираш български мобилни телефони.

----------------------------------

Вкъщи съм с аналогов телефон на БТК на ограничен абонамент - 3,70 лв. с ДДС на месец. При този абонамент имаш право да ползваш до 10 импулса на месец, като всеки импулс струва по 1 ст. Така ако имаш малко разговори (до 10 на брой и то с дължина под 4 мин. всеки) месечната ти сметка е около 3,80 лв. Но ако превишиш тези 10 импулса - сметката скача рязко.
Сега с новата услуга Орбифон 01001 ще плащам на БТК само по 3,70 лв. на месец - това е месечната такса без нито един разговор. И ще си говоря колкото пари съм си налял през ePay. Намигащ

горе
Преглед на ASL сайта на gan Изпрати лично съобщение на gan Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
X-TIME
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж
Възраст: 36
Регистриран: 29.11.2002
ASL пари: 0
Откъде е: Русе-София/вкл. и ЖП линията,да живее БДЖ!/
Групи: Богати, Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 28.07.2005 20:24:59
Ган,така е!Наистина Орбител създава все по-добри телекомуникационни оферти.Аз лично - използвам ли предплатена карта,си купувам такава на Орбител,защото ми писна да пълня гушите на тези монополисти от БТК!

Е,разбира се и те си имат предимства,откакто ги купиха.Аз се сещам само за градските разговори в слаб трафик,които ти струват 0,13 с ДДС и говориш,ако искаш цяла нощт.Много ми помага това!

горе
Преглед на ASL сайта на X-TIME Изпрати лично съобщение на X-TIME Изпрати писмо на X-TIME Посещение на сайт на този потребител извън ASL Skype име
X-TIME
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.08.2005 20:14:58
Разбирам,че в момента Орбител са в момент на преход,но,ган,кога възнамеряват да пуснат новите карти,тъй като всички стари са или изтиглини,или изкупени?
горе
Преглед на ASL сайта на X-TIME Изпрати лично съобщение на X-TIME Изпрати писмо на X-TIME Посещение на сайт на този потребител извън ASL Skype име
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 13.08.2005 22:20:32
X-TIME няма да има повече Orbiphone карти. Все още се намират по пощите, но целта е новата услуга 01001 да замени изцяло картите. Това е нов лоу-кост бизнес модел при който услугата е изцяло уеб базирана.
Ако все още ползваш Orbiphone карта през входна точка, освен, че ти се приспадат пари от Орбифон картата, плащаш допълнително 13 ст. на БТК дори ако никой не вдигне отсреща (или ако проведеш разговор допълнително по 13 ст. на всеки 4 минути). При новата услуга 01001 разговора се пренасочва и не плащаш нищо на БТК, а само ти се приспадат пари от твоята Орбифон сметка. Моя съвет е да ползваш 01001.
Засега плащането става само чрез epay.bg, чрез прехвърляне на пари от Орбифон карта или чрез плащане в брой в офис на Орбител. До няколко месеца се очаква втора версия на услугата 01001. Една от екстрите в новата версия ще бъде възможността да се плаща и през банкомат.

горе
X-TIME
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 14.08.2005 15:27:15
Да,ган,знам,че останалите алтернативи на на БТК са блокирани така от БТК,че хем плащат такси за използването на кабелите им,хем получават и от нас някоя друга стотинка.Аз вече отдавна спряхме да влизам през входните точки.Исках просто да кажа,че аз съм един седемнадесет годишен младеж,който няма банкова карта и може да плаща,нито през epay.bg,нито през банкомат.Остава внасянето на паро в офиса на Орбител(дано в Русе да има).Освен това исках да попитам "Защо не можем да използваме услугата за обадания към мобилните мрежи?" и последно,но може би ще се повторя,имам само пари в брой,как мога да използвам услугата Орбифон 01001?
горе
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 14.08.2005 20:53:18
Орбител има офис в Русе: http://www.orbitel.bg/bg/contacts/regional
Помоли някой роднина да ти направи дебитна карта докато навършиш 18 год.
Цитат:

С Орбифон 01001 можете да водите международни (и междуселищни) разговори. Обаждания към българските мобилни мрежи не се обслужват от Орбифон 01001 по регулативни причини.

С други думи КРС (Комисия за регулиране на съобщенията) не е задължила мобилните оператори да приемат такива обаждания и те ги отказват. Възможно е в бъдеще да има промяна.
Все още може да говориш с български мобилни оператори през входна точка http://www.orbitel.bg/bg/network/orbiphone (както беше старата услуга Орбифон).

горе
X-TIME
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 16.08.2005 14:01:02
Цитат:
Как говоря от мобилен телефон чрез Орбифон 01001?
За да проведете разговор от номер на български мобилен оператор е необходимо:

Да регистрирате мобилния си номер за използване на услугата
Да наберете най-близката входна точка (вижте пълен списък тук)
Да следвате инструкциите на автоматичния оператор
Важно!

Използвайки Орбифон 01001 от мобилния си телефон, Вие заплащате:

По сметката на мобилния Ви телефон: разговор от мобилния Ви телефон към градски номер за достъп на Орбител
По предплатената Ви сметка за Орбифон 01001: международен разговор по тарифите на Орбифон 01001

Ган,би ли ми обяснил повечко за това,защото не го схванах.по принцип съм си патил,като съм звънял от мобилен през VoIP система,така че можеш ли да ми дадеш точна справка какво трябва да се прави,защото бо било много готино да си говоря от любимия ми мобилен телефон повече ...

горе
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 13.09.2005 23:44:00
X_TIME с две думи: не ти препоръчвам да ползваш Орбифон 01001 през мобилния си телефон ако искаш да спестяваш. Направено е за удобство, но спестяването е минимално или липсва.
При разговор от една страна плащаш за свързването от мобилния апарат до входната точка по тарифите на мобилния оператор в зависимост от абонаментния ти план. От друга страна ти се приспада от твоята Орбифон сметка в зависимост от държавата, която избираш по тези цени: http://www.01001.bg/prices
Услугата 01001 е предназначена за използване от стационарен БТК телефон, тъй като при разговор не плащаш нищо към БТК, а само цена на минута от твоята Орбифон сметка в http://my.orbitel.bg

горе
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Ново в Орбифон 01001 
Мнение Добавено: 14.09.2005 00:00:25
Прочетете статията "01001.bg ново в Орбифон 01001".
Раздавам покани за референтната програма "Сподели с приятел". Подобни са на тези в gmail.com с тази разлика, че след покана, ако се регистрираш в http://01001.bg с цифров телефон, който досега не е ползвал услугата 01001, ще получиш промо сума от 5 лв. за разговори. След това, ако заредиш твоята Орбифон сметка с 10 лв. или повече ще получиш покани с които ще може да каниш познати. За всеки поканен от теб, който зареди своята Орбифон сметка ще получиш 30% от сумата на първото му плащане.
http://www.01001.bg/referafriend
Хайде да опитаме! Весел Който иска покана да ми пише.

горе
joretost
Стар познат
Стар познат

Пол Мъж
Регистриран: 20.10.2005
ASL пари: 35

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 23.10.2005 23:17:16
Мога ли да получа тези промо 5 лв без да имам цифров телефон,защото БТК още не се е сетила да направи цифрова централа в моя край....
горе
Преглед на ASL сайта на joretost Изпрати лично съобщение на joretost Изпрати писмо на joretost Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 15.11.2005 22:47:27
Не. Промо сумата е само за цифрови телефони.
Иначе нямаш проблем да ползваш услугата и от аналогов телефон.
Доста е изгодно е при провеждане на международни разговори.
При междуградски цената е почти същата като на БТК, но пък може да разтовари БТК сметката.
Повече на http://01001.bg

горе
ramona
Клуб маниак
Клуб маниак

Пол Жена
Възраст: 30
Регистриран: 24.12.2005
ASL пари: 12
Групи: Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Приятелите на Ашли_4, Приятелите на зорничка):
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 31.03.2006 12:19:05
Аз спечелих от миналата томбола с наградите на орбител.Но не получих никакво оведомително писмо за промо кода.А вече ще се тегли и от следващата томбола аз си чакам чакам...
горе
Преглед на ASL сайта на ramona Изпрати лично съобщение на ramona Посещение на сайт на този потребител извън ASL
gan
Администратор
Администратор

Пол Мъж
СтатусСкрит

Мнение Добавено: 31.03.2006 13:20:30
Лично аз пратих писма на всички спечелили. Сега ли се сещаш да кажеш, че не е пристигнало? А ти провери ли си електронната поща? Или пак го търсиш в ASL кутия? Писмото е с тема: "Bonus ot ASL Tombola"
ако не го намериш ще ти го изпратя отново.

горе
Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Техника и комуникации  
Страница 1 от 1

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти не можеш да започваш нови теми
Ти не можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2025 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт