НачалоНачало СтатииСтатии Ипотпал MAX - ревюта за лаптипиИпотпал КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход
 Спечели награда от играта Балон
10 причини, поради които българинът не ползва Twitter!
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гост: 1
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Интернет за печат
Предишна тема :: Следваща тема  
Автор Мнение
GAG
Модератор
Модератор

Пол Мъж
Възраст: 27
Регистриран: 08.01.2006
ASL пари: 21
Откъде е: Пловдив майна:)
Групи: Богати, Модератори
СтатусОфлайн

10 причини, поради които българинът не ползва Twitter! 
Мнение Добавено: 03.08.2010 20:36:06
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
Да си призная и на мен ми се струва глупав... Затова се поинтересувах... Само не мога да реша кой ред ми подхожда the most :)

1. Дори и не е чувал за него – няма какво да се лъжем – в тази страна не сме чували за доста неща( правене на пломба с упойка, вело алеи, рециклиране) . А и дори да е чувал – не знае за какво се използва.
2. Няма кого да следи – щом самият той не е чувал за Twitter, според него значи и никой друг не го ползва.
3. Не разбира английски – В Twitter картинки-няма. Болшинството, което го ползва е англоговорящо, следователно социалната мрежа не поражда никакъв интерес у нашенеца.
4. 140 –те символа – Кой българин би побрал цялата си мъдрост само и единствено в 140 символа.
5. Не подозира какви са ползите от Twitter – Българинът дори и не предполага, че има полза от четене, камо ли да извлече нещо от вече споменатите 140 символа.
6. Няма време, за да го направи – Защо да си губи времето с Twitter, като може съвсем спокойно да си решава кръстословици, да гледа турски сериали или Биг Брадър 42, да се напива и да си бие жената.
7. Прекалено стар е за тия работи – за възрастта по му подхожда да седи на маса, на която има ракия и салата, вместо монитор и мишка.
8. Нямa необходимите условия и средства, за да ползва Twitter - или иначе казано - просто още не се е научил да пише, използвайки клавиатура (опа, май трябваше да започна списъка от тук). За наша радост, по този признак има напредък.
9. Няма желание да споделя – тук важи девиза „Моето си е мое, твоето си е наше”. Ноухауът е ноухау само и единствено когато само “I know how”. Какъв е смисълът да споделям нещо, щом не аз а някой друг ще спечели от това.
10. И най – вече – българинът няма нуждата и не желае да се развива и ограмотява. Свикнал е единствено да руши. Всичко градивно му е чуждо .

Дали съм прекалено остър към българският интернет потребител и манталитета му? Може би, но все пак трябва да има основателна причина, поради която стоим настрана от нещо толкова полезно.

blog.bg

горе
Преглед на ASL сайта на GAG Изпрати лично съобщение на GAG Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Интернет  
Страница 1 от 1

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти не можеш да започваш нови теми
Ти можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2010 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от Orbitel - телеком от ново поколение