НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход

Какъв антивирус използвате? На страница предишна  1, 2, 3, 4  следваща
Сега в тази тема: регистрирани: няма, скрити: 0 и гости: 0
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Хакери за печат
Предишна тема :: Следваща тема  

Кой използвате?
за Panda
10%
 10%  [ 3 ]
за Norton Antivirus
41%
 41%  [ 12 ]
за F-Prot
31%
 31%  [ 9 ]
за Zone Alarm
6%
 6%  [ 2 ]
за Kaspersky (добавен на 15.12.2006)
3%
 3%  [ 1 ]
за BitDefender (добавен на 15.12.2006)
0%
 0%  [ 0 ]
за McAfee VirusScan (добавен на 15.12.2006)
0%
 0%  [ 0 ]
за F-Secure Anti-Virus (добавен на 15.12.2006)
0%
 0%  [ 0 ]
за AntiVir Personal Edition (добавен на 15.12.2006)
6%
 6%  [ 2 ]
Общо гласували : 29
Всички анкети

Автор Мнение
MasterCop
Мистър Таен агент
Мистър Таен агент

Пол Мъж
Възраст: 54
Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 03.11.2005 13:19:49
Отговор с цитат Прати на приятел връзка към това мнение
Norton Antivirus 2003 - много е лек - обновява се от сайта автоматично! За anti spy, add и други гадове ползвам Spyware Doctor - който също се обновява автоматично и имунизира системата срещу бъдещата им поява! Линкове не мога да давам - знаете защо Тъжен

If you pick up a starving dog and make him prosperous, he will not bite you. This is the principal difference between a dog and a man. Mark Twain
горе
Преглед на ASL сайта на MasterCop Изпрати лично съобщение на MasterCop Изпрати писмо на MasterCop Посещение на сайт на този потребител извън ASL MSN Messenger ICQ номер Skype име
^_tweety_^
Мис Потайност
Мис Потайност

Пол Жена
Възраст: 40
Регистриран: 07.10.2002
ASL пари: 6
Откъде е: Бургас
Групи: няма
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 12.11.2005 01:48:29
Norton - така и не се спогодих с това животно...
Kaspersky - Много ми валчи машинката с тоя танк...
AVG - Поддържам РС-то на майка си в офиса...Какво се беше заинатила с тоя анти-вирус не знам, ама заради него 3 пъти и преинсталирах Уин-а...
Панда - Лека, но не особено надеждна...
NOD32 - Побърква ме с тези постоянни ъпдейти...

Абе за мен номер едно си остава F-Prot...

А за да бъда честна, до съвсем скоро бях абсолютно без антивирусна... И за да не скочи пак Ган-фенката да пита "Как така?", аз да обясня... Ами ей така - вдигаш си Firewall-а на Windows-а и си забравяш проблемите... Само един дефект си има този метод... За да пусна интернет от настолното си РС на лаптопа през РРРоЕ протокол се наложи да си сваля Файъруол-а и да си инсталирам експресно Ф-Прот, за да мога да си настроя настолното РС като прокси сървър... Много щастлив

Bloom
Кибик
Кибик

Пол Жена

Регистриран: 04.04.2005
ASL пари: 46

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 11.12.2005 19:51:49
Аз използвам Kapersky Atri-Virus
Като ти засече вирус и като ти го убие ти квинчи някое прасе.Затова не си усилвайте много тонколонките. Голям смях Обаче антивирусната е много добра , даже отлична Намигащ

горе
Преглед на ASL сайта на Bloom Изпрати лично съобщение на Bloom ICQ номер
Virosss
Много активен
Много активен

Пол Мъж
Възраст: 40
Регистриран: 28.02.2004
ASL пари: 4
Откъде е: Ямбол

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 12.12.2005 03:10:59
И аз ползвам касперски и съм много доволен. Единственото нещо което не ми се нрави е, че много товари системата и понякога дори чакам с минути докато отцикли;) Само си прави упдейтите, но гадното животно като реши, че иска да провери харда и се инати твърдо:)
горе
Преглед на ASL сайта на Virosss Изпрати лично съобщение на Virosss Посещение на сайт на този потребител извън ASL
ViruZ
Активен потребител
Активен потребител

Пол Мъж
Възраст: 32
Регистриран: 26.12.2005
ASL пари: 0
Откъде е: Варна
Играчи
СтатусОфлайн

Re: Какъв антивирус използвате? 
Мнение Добавено: 26.12.2005 22:04:15
Maniak написа:
Аз специално последните два месеца съм минал през три антивируса, ама честно казано предпочетох да нямам. По-бързо стартира машината и честно казано като нямах антивирус не хващах вируси, а пък като с ...

нищо не разбираш!
Най-добрата анти-вирусна програма е Касперски,и ако някой ти каже ,че НОД32 е по-добра кажи му ---!100% защита.Даже може да виждаш в точния момент ,кой ти е изпратил вирус и неговия IP адрес!

nofearinc
Супер активен
Супер активен

Пол Мъж

Регистриран: 05.06.2004
ASL пари: 14

СтатусОфлайн

Re: Какъв антивирус използвате? 
Мнение Добавено: 26.12.2005 22:16:46
ViruZ написа:
нищо не разбираш!
Най-добрата анти-вирусна програма е Касперски,и ако някой ти каже ,че НОД32 е по-добра кажи му ---!100% защита.

Тактично ти препоръчвам да замълчиш и да не се изказваш некомпетентно. Хората са казали "По-добре си мълчи и хората да те мислят за тъп, отколкото да се обадиш и да го докажеш". Има твърде много фактори, които разглежда антивирусния софтуер, и ако можеше някой с просто махване на ръка да каже кой е най- добрият, на пазара нямаше да е пълно с такива продукти.

Преглед на ASL сайта на nofearinc Изпрати лично съобщение на nofearinc Изпрати писмо на nofearinc Посещение на сайт на този потребител извън ASL ICQ номер
ramona
Клуб маниак
Клуб маниак

Пол Жена
Възраст: 31
Регистриран: 24.12.2005
ASL пари: 12
Откъде е: ASL
Групи: Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на ramona, Приятелите на Ашли_4, Приятелите на зорничка):
СтатусОфлайн

Моята анитивирусна програма 
Мнение Добавено: 08.02.2006 21:39:11
Аз използвам F-Secure Anti-Virus Client Security,и чесно казано съм доволна от нея,отначало ползвах Панда но и тя е една... Намигащ
горе
Преглед на ASL сайта на ramona Изпрати лично съобщение на ramona Посещение на сайт на този потребител извън ASL
Jovana
Гърмян заек
Гърмян заек

Пол Жена
Възраст: (скрита)
Регистриран: 07.08.2004
ASL пари: 0
Откъде е: София
Богати, Играчи
СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 22.03.2006 22:13:51
Аз съм с NOD32 и за сега съм доволна от него.

|Crystal|
Слабо активен
Слабо активен

Пол Мъж

Регистриран: 22.04.2006
ASL пари: 22
Откъде е: Бургас

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 15.05.2006 12:05:07
Аз сüщо сüм с NOD32 и много ме кефи това че постоянно се üпдеитва!Иначе вüрши работа!

Не съм Хакер.
посетител

Мнение Добавено: 29.05.2006 11:47:41
Нод32 е наи-добрата и ще кажа защо.
Руския ни приятел касперску, е срашно тежак , изключително много ресурс използва, а за една добра програма, е важно съшо колко ресурси използва. Та сеедно да си купите супер луксозна кола и да варви като танк , еми нестава !!! А Нод32 е малка програмка update постоянно , има доста функции(които трябва да се настроят , както ви е удобно на вас , и какво точно ще търсите). Сканира бързо със някои Firewall , е просто чудесна.

горе
tonkatoi
Активен потребител
Активен потребител

Пол Жена
Възраст: (скрита)
Регистриран: 28.04.2006
ASL пари: 6

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 12.06.2006 21:42:56
Ааааахм нашия е Нод 32. Не знам кво да кажа. Пази си животното. Напоследък вируси не съм хващала. Преди бяхме на Нортън и нещо компа се прецака. Но не знам дали беше от вирус или защото го изритах много здраво Въпрос Въпрос Въпрос Мистерия...
горе
Преглед на ASL сайта на tonkatoi Изпрати лично съобщение на tonkatoi
nikssi
Слабо активен
Слабо активен

Пол Мъж

Регистриран: 09.11.2006
ASL пари: 52

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 09.11.2006 23:19:40
Смеещ се Аз също съм с Касперски но про версията,е вярно че квичи като заклано прасе,но пък и вирусите ги коли Смеещ се Иначе като казват за Касперски,че бил тежък???????????Нямам такова впечатление!!!!!Виж Касперски интернет секурити е вече много яка ама и бави много компа,но пък си струва бавенето,а? Смеещ се
горе
Преглед на ASL сайта на nikssi Изпрати лично съобщение на nikssi Изпрати писмо на nikssi ICQ номер
CSS2
Кибик
Кибик

Пол Мъж
Възраст: 39
Регистриран: 06.11.2006
ASL пари: 50
Откъде е: София

СтатусОфлайн

Мнение Добавено: 10.11.2006 13:45:59
Ако искате моето скромно НЕпрофесионално мнение... мога да ви кажа следното:

Най - добра защита - Касперски!! Тествал съм го с адски много Троян Packers всички се дънят само тоя изруд всичко хваща. Общо взето не съм намерил софтуер който да може да скрие троянеца от касперски.. Проблемът му наистина е, че адски много натоварва системата..

Най-бърза работа - AVG. Той пропуска някои малки кончета ама пак ще ви свърши работа ако някой не ви е хванал на мушка а случайно се опитва да ви зарази с глупости това е полезно и наистина НЕ натоварва изобщо системата.

Нортон - УЖАС... Просто неискам да коментирам... пуска всичко яде памет като за световно...

Ф-прот - една от най - старите антивирусни, все още добра но бавно добавят новите VDF.

Нод32 - не достатъчно защитена, лесно се блокира от троянчетата и не изчиства добре някой кофти червейчета като Jeefo.A :)

Като цяло ви препоръчвам следното: За домашни потребилите, чатърчета и т.н. AVG. За фирми и хора с важна информация на компютъра Kaspersky.

Покажи мнения:   
Начало на нова тема   Отговор на тема    Списък с клубове -> Хакери  
На страница предишна  1, 2, 3, 4  следваща
Страница 2 от 4

Изпрати имейл до приятел с връзка до този клуб

Скок на:  
Ти можеш да започваш нови теми
Ти можеш да отговаряш на мнения
Ти не можеш да променяш свои мнения
Ти не можеш да изтриваш свои мнения
Ти не можеш да гласуваш в анкети

Версия на сайта 2.5 © 2002-2026 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©