|
Предишна тема :: Следваща тема |
| Автор |
Мнение |
Ka64ei
Слабо активен

Пол неопределен
Регистриран: 21.10.2016
ASL пари: 50
Статус
|
Добавено: 21.10.2016 17:07:12
|
|
| Evetta написа: | | Кожено яке като че ли повече подхожда на възрастта на младо момиче, но носи каквото искаш, и да не ти пука! ... |
Взе ми думата от устата. Кожените палта и якета специално с косъм не изглеждата ли вече много ретро и старомодно? А и какъв е смисъла да изглеждаш двойно по-едра с някакъв кожен балон. Все пак гледай модните тенденции, знае ли човек може някой ден да се върнат на мода и кожените палта. Аз все пак предпочитам да си пазарувам семпли, евтини и модни дрехи предимно онлайн. Например за сега съм открил едно чудно местенце с мъжки дрехи и има почти всичко...
|
|
|
| горе |
|
 |
lemmy
Слабо активен

Пол неопределен
Регистриран: 23.03.2020
ASL пари: 50
Статус
|
Добавено: 23.03.2020 11:05:07
|
|
Не смятам, че носенето на каквото и да е палто е обвързано с възрастта - въпрос на вкус. А цената зависи от въжможностите, стига човек да не си похарчи последните пари за луксозен тоалет, в името на това да направи впечатление. Ще дам за пример едно мое любимо дамско палто от Alessa (Catwalk кашмирено палто - можете да го потърсите в Google), което не мисля, че би породило критики, а по-скоро комплименти :))
|
|
|
| горе |
|
 |
|
Версия на сайта 2.5 © 2002-2026 от
gan :::
phpBB
2.X.XX club ©
Сайтът се хоства от SEO хостинг.