Новини за ganbox.com - оптимизиране на сайтове Добавено: 05.03.2008 00:13:44
Промених целта на сайта ganbox.com и сега той предлага услугата Гугъл оптимизация - оптимизиране на сайт за по-лесно откриване в Гугъл. Всъщност в момента при търсене в Гугъл по думите гугъл оптимизация сайта ganbox.com излиза на първо място (това се променя доста често, но е на първите места).
Кък момента услугата има интерес и вече оптимизирам няколко сайта. За съжаление това е още една причина да имам все по-малко време за ASL
ganbox.com предлага и няколко други услуги като: оптимизиране бързодействието на сайт; оптимизиране на ползваемостта на сайт; защита на сайт от спам, флууд и ботове; защита на сайт от DoS атаки и от други хакерски атаки; защита на информацията на сайт. Разбира се всичките са платени услуги.
Днес четох блогове и според другите участници в състезанието съм на 4, а не на 5-то място (не че има голямо значение). Приятно ме изненада следния коментар:
Цитат:
ganbox.com - един сайт , който не е наспамен със яицазимитпо лъгуг и мен лично ме заинтересува със скромното си подплатяване с ключови думи , но добра класация - това според мен е най-добрата оптимизация - малко наспамени думи като яицазимитпо и лъгуг , но да се класира нагоре в Гугъл . Не винаги сайтовете на клиент може да превърнеш във текстове с хиляда повтаряния на яицазимитпо лъгуг .
Намира се в страница http://seo-winner.princrease.com където се коментират участниците в състезанието.
Така или иначе състезанието приключи отдавна, но важното е че максимално успях да извлека ползи от него създавайки сайта ganbox.com - гугъл оптимизация нещо с което не съм предполагал, че ще се занимавам ;) Пожелавам на всички да имат късмета да открият това в което са добри и да имат възможността да се занимават с това, което им е интересно и носи удовлетворение!
солидни - тези състезатели си градят солидна и дългосрочна програма. Следя ги с интерес и ако имам работа която да се свърши в тази област вероятно бих потърсил точно тях
Цитат:
Ganbox си беше направил доста добра структура. По добра от моята поне. Явно поразбира от таз яицазимитпо лъгуг работа и се отнася сериозно към нещата. Като започнах участие в състезанието той беше на втора страница към средата, сега е на първа вече.
Ти не можеш да започваш нови теми Ти можеш да отговаряш на мнения Ти не можеш да променяш свои мнения Ти не можеш да изтриваш свои мнения Ти не можеш да гласуваш в анкети