Предишна тема :: Следваща тема |
Автор |
Мнение |
deska
Модератор

Регистриран: 25.04.2006
ASL пари: 62
Откъде е: Ловеч
Групи: Богати, Модератори
Статус
|
Добавено: 11.08.2007 19:08:28
|
|
Според мен сайтът има една главна особеност, а тя е ПРИЯТЕЛСТВОТО. Тук се намират страхотни приятели, затова поставям забавлението на второ място. 
|
______________________________ Учете граматика от кукумявките, нека кучетата хапят бълхите, нека летят печените пилета, нека по покривите растат питки и всички тръгнат с главата надолу! Един свят, обратен на света, предопределен от Бога, под претекст, че проповядват Божиите напътствия! |
|
горе |
|
 |
PEPERUDATA
Слабо активен

Регистриран: 04.03.2007
ASL пари: 50
Откъде е: София
Статус
|
Добавено: 11.08.2007 19:11:01
|
|
Да сайта ми харесва :)
|
______________________________ Красиво е да се усмихваш , но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти !!! |
|
горе |
|
 |
krisi_kote
Старо куче

Регистриран: 30.07.2006
ASL пари: 64
Откъде е: От един объркан свят, наречен АСЛ!!!
Групи: Играчи, Приятелите на krisi_kote, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на niki_botec, Приятелите на ramona, Приятелите на Ашли_4
Статус
|
Добавено: 13.08.2007 21:17:01
|
|
Нека и аз да си изкажа по този въпрос. Къде без мен. Моето зорко око забеляза, че много потребители се регистрират тука, заради животинчетата. Да призная, една вечер търсех нещо различно в добрия стар Google. Натъкнах се на виртуалните домашни любимци. Тази идея ме грабна още в началото и на мига се регнах. Забелязах и строгите мерки за парола, име и т.н. Това също ми харесва, защото този готин сайт трябва да има сериозна защита. След като ми свършиха паричките, реших да попиша малко и във форума. И както си летеше времето аз се преобщих, намерих много приятели и се забавлявах истински. Сега когато връщам лентата назад си правя равносметка как започна всичко. Регистрирах се в сайта за малко, а останах тук вече една година. И както си писах мнениица, аз си направих личен клуб, лична група, личен албум и започнах да пиша статии. Тук времето не се усеща.
И накрая да изкажа благодарност към администраторите и модераторите, които се стараят да има ред и спокойствие в сайта. Искам да им пожелая, както и на всички потребители, избрали АСЛ за втори дом, много щастие, късмет и много дълги години в най-забавният, интересен и необичаен сайт на света.

|
______________________________ Никога не се мръщи,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!
=============================
НЕКА ТОВА ДА Е ПРАВИЛО В ЖИВОТА ВИ! |
|
горе |
|
 |
GAG
Модератор

Регистриран: 08.01.2006
ASL пари: 0
Откъде е: Пловдив майна:)
Статус
|
Добавено: 14.08.2007 14:59:05
|
|
Благодарим за милите думи! 
|
______________________________ Животът е игра! Е, сюжетът е тъпичък, но пък каква графика!!! |
|
горе |
|
 |
lprullz
Активен потребител

Регистриран: 27.07.2007
ASL пари: 58
Статус
|
Добавено: 19.08.2007 15:00:20
|
|
Това наистина беше много мило! Радвам се, че има хора, които мислят така и имат такива цели тук !
|
______________________________ Живей днес, защото утре може да не дойде, а вчера няма да се върне! |
|
горе |
|
 |
Plamenceto_kotenceto
Гърмян заек

Регистриран: 02.08.2007
ASL пари: 2
Откъде е: От МаРс
Групи: Играчи, Приятелите на krisi_kote, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на niki_botec, Приятелите на ramona, Приятелите на зорничка):
Статус
|
Добавено: 29.08.2007 07:21:05
|
|
АСЛ е номер 1! Всичко е толкова хубаво - игрите, особено клубовете - там има супер готини хора! Голям смях пада! Направо не мога да се отделя от компа, когато съм в АСЛ!
НИЕ ОБИЧАМЕ АСЛ!
|
______________________________ оБиЧаШ Ли оБиЧаЙ СиЛнО...МрАзИш Ли МраЗИ зАвИнаГи...Не сЪжЕляВаЙ НиКоГа зА НиЩо зАщОтО еДвА Ли няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи... ПлАчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИлНо... И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо ! |
|
горе |
|
 |
krisi_kote
Старо куче

Регистриран: 30.07.2006
ASL пари: 64
Откъде е: От един объркан свят, наречен АСЛ!!!
Групи: Играчи, Приятелите на krisi_kote, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на niki_botec, Приятелите на ramona, Приятелите на Ашли_4
Статус
|
Добавено: 29.08.2007 12:30:27
|
|
lprullz написа: | Това наистина беше много мило! Радвам се, че има хора, които мислят така и имат такива цели тук ! ... |
Аз го казах от сърцето си и абсолютно нищо не преувеличих. 
|
______________________________ Никога не се мръщи,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!
=============================
НЕКА ТОВА ДА Е ПРАВИЛО В ЖИВОТА ВИ! |
|
горе |
|
 |
nadejda_tsenova
Мис ASL 2008

Регистриран: 20.02.2006
ASL пари: 123
Откъде е: Бургас
Групи: Играчи, Модератори, Приятелите на marissa_cooper
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 10:25:52
|
|
MasterCop написа: | Платените игри са необходими за да се поддържа сайта и да се развива! Същите тези потребители ще се научат, че в живота безплатен обяд няма! Също както в магазина - има много стоки, но не можеш да натовариш всичко и да си излезеш - пазаруваш според възможностите си... ... |
А-а-а, ясно. Благодаря за разяснението - как съм могла да допусна, че ASL е клуб за приятно прекарване на свободното време, като той си е чисто и просто кварталният виртуален супермаркет. В такъв случай дай да си изясним стратегията на предоставяне на услугите - първият принцип на всеки добър пазар (и на клуб за приятно прекарване) е следният: Търсенето определя предлагането! Явно ASL предлага твърде малко на високи цени, след като няма особено търсене - това е лично мое наблюдение. Има и друго - похвално е, че се опитвате да развивате сайта и има сигурни белези, че това става - защо обаче усилията са концентрирани по-скоро върху платените услуги в сайта, а не клубовете и правилата, важещи за тях? Жестоката истина е, че ASL пустее ужасно, ако не смятаме два-три частни клуба за отбрани потребители. Не става само с призив "Пишете в публичните клубове!" в единия от тях. Трябват ни нови лица, нови идеи, нови приятели - обаче никой, който би представлявал интерес, не влиза. Не знам на какво се дължи - дали на правилата, дали на дегенерацията на новото поколение , но си е факт - ASL се обезкървява, и то откъм сърцето - публичните клубове. Политиката на комерсиализиране на сайта ни доведе светила като Юрганчо, но не можа да ни доведе втори MasterCop и това е очакван резултат - MasterCop 2 не се интересува от платените игрички, дето да си цъка и играе сам, а гледа да завърже дискусия, да състави отбор, да възникне спорна ситуация. ASL в сегашния му вид е идеален за Йорданчовците, защото защитава техните интереси - развива платени игри, които не изискват особена мисъл, ако ги играеш сам, а от друга страна въвежда много строги санкции и драконовски мерки откъм клубовете - дотам, че потребителите вече ги е страх да изразят мнение и бързат да се презастраховат:
Цитат: | Ган моля те не се обиждай... това си е мое лично мнение и много ви моля да не ме наказвате заради това |
Умолява ви да не я наказвате за личното мнение?! Стопроцентово убедена съм, че не сте имали точно това за цел при съставяне на правилата - но това е резултатът. Значи имаме база за размисъл - защо се получава така? Моето предложение е да се пусне анкета за правилото, което най-много подтиска потребителите, и ако не може да се махне, да се смекчи. 
|
______________________________ http://www.mamaibebe.com/text/49f5dc6b9aa6b.gif |
|
горе |
|
 |
_kotanka_
Жител на ASL град

Регистриран: 23.03.2004
Откъде е: Пловдив
Групи: Играчи
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 11:53:11
|
|
Абсолютно съм съгласна с Надето.
Преди време, след като играта Животинче стана платена, съм изпратила 2 смс, тъй като исках да го спася (беше си ми на бая възраст), но странно защо изведнъж показателите почнаха да спадат много бързо и за да го спася, трябваше да пращам ли пращам смс-и. Е, един разумен зрял човек една ли би давал пари за някаква си виртуална игра, била тя и за "живо виртуално същество". И престанах да пращам и за 2 дни то умря. Оттогава нищо не ме задържаше в сайта, тъй като се напълни с платени игрички от рода "Ай да ти спукам балона!" и оттам с глупави наивни хлапенца, които се заяждат с всеки срещнат понеже самочувствието, че играят на ПЛАТЕНИТЕ игрички с паричките на мама и на татко, на мен лично ми стана отвратително. Влизах от време на време веднъж на месец, ако има въобще, за да проверя дали се е променило положението, но уви - НЕ! И така повече от половин година, аз - СТАРИЯТ потребител, се начете на глупави темички и мнения на разхайтените хлапета, пазени от Админа, тъй като те плащат, и се отдалечих за дълго. Но нещеш ли един ден пак влязох, аджеба с надеждата за промяна, тъй като ми беше наистина приятно преди и съм киснала с по цел ден в сайта, за да си бъбря с КАЧЕСТВЕНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ хора, но .. тях ги нямаше. Случайно ми попадна тема преди очите, в която пишеше, че Мастъра е станал Админ. И от уважение и респект към един доказал се СТАР потребител, му написах ЛС, в която му честитих постижението. От там в един разговор с него, аз му зададох въпроса: "Какво стана с нашите приятели? Къде са "старите кучета"? Къде изчезна предишния дух на сайта?" и той ми каза, че сега повечето се събират в един определен клуб и там предишния дух на атмосферата все още е такъв. Добави ме към клуба и ... какво да видя?!? Ето го и този, ето го и онзи, и третия, и четвъртия ... стана ми отново приятно, и пак съм в сайта всеки ден, но само ТАМ, само в този клуб!!!! От време на време, ако нещо смислено се появи някъде другаде, драскам някой ред. Но признавам -не съм редовна там. НЕ ми е приятно там .. преди се чувствах във всеки клуб като в свои води .. сега не е така.
Искам да кажа с всички тези думи, че ми липсват некомерсиалното в сайта, липсват ми старите приятели, защото много от тях вече не влизта въобще, липсват ми приказките както преди. А сега всичко е орязано и разводнено, набъкано с лиготии и лапетии. Нека не се обиждат, но .. ще цитирам какво пише на началната страница на сайта:
Цитат: | Екипът на ASL вече няколко години създава и развива за теб един виртуален град, където да прекарваш своето време онлайн все по-приятно и интересно. Този сайт е за културни, толерантни, интелигентни и отзивчиви хора, готови да помогнат със съвет на други. Ако смяташ, че ти си такъв човек, може да се присъединиш към ASL обществото.
Всички ние от ASL ще продължаваме да се стараем да правим това място както приятно, така и полезно за теб. Ако желаеш да членуваш в Клуб ASL може да се регистрираш свободно, като натиснеш връзката Регистриране. Преди това обаче, ще трябва да се съгласиш с нашите клубни Правила, защитаващи интересите на старите клубари.
В този сайт няма място за агресия, за негативно настроени хора, умишлено или неволно пишещи неграмотно, заяждащи се, с арогантно поведение или нарушаващи по друг начин клубните Правила. Такива екземпляри ще бъдат предупреждавани само веднъж, след което ще им бъде отнет достъпа до сайта завинаги!
Нека този сайт да се прави и от теб! Разгледай Статиите на нашите потребители и ако желаеш стани Автор, за да пишеш и ти. Колкото по-отдавна си регистриран и участваш активно в клуб ASL, толкова повече ASL пари и права ще получаваш в сайта, и толкова повече приятели ще имаш в Клуб ASL.
Приятно сърфиране в ASL!
|
Е, кое от това важи в момента?
Този сайт е за културни, толерантни, интелигентни и отзивчиви хора, готови да помогнат със съвет на други.
Това може би?
Преди това обаче, ще трябва да се съгласиш с нашите клубни Правила, защитаващи интересите на старите клубари.
Или това? Как по-точно старите клубари са превилегировани? Като са се натикали в един-два клуба, за да избягат от дестката паплач?
В този сайт няма място за агресия, за негативно настроени хора, умишлено или неволно пишещи неграмотно, заяждащи се, с арогантно поведение
Или и това може би?
Колкото по-отдавна си регистриран и участваш активно в клуб ASL, толкова повече ASL пари и права ще получаваш в сайта
Ами и това не е така ...Пари . .трънки! Заплата мижава .. друго си беше преди на мнение, после стана на по-дълго мнение, поради спекулации, а сега какво? Плати си или гориш! Еее, не е това начина според мен!
Приятно сърфиране в ASL!
Благодаря, но не в целия АСЛ, а в един клуб ми е приятно - там при старите!
Целувки на всички и ... надявам се да бъда изгонена, наказана, или нещо друго от Админите, моля ви, недейде, не ми причинявайте това .. Шегичка с малка доза ирония Но се надявам да сте разбрали правилно това , което исках да ви кажа.
Сега вече ми олекна, благодаря за търпението!
|
|
 |
deska
Модератор

Регистриран: 25.04.2006
ASL пари: 62
Откъде е: Ловеч
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 12:31:01
|
|
И аз съм напълно съгласна с Надето и Котанка, мислила съм си за някои от тези неща и преди. След като вече са казани, няма защо да ги повтарям. Мога само да допълня за СМС-ите, че някои деца използват телефоните на родителите си и това после им води неприятности. Разбира се, няма как админите да спрат това, освен ако не се създадат ПОВЕЧЕ начини за изкарване на асл пари. Още нещо, по отношение на изчезващите потребители- например имаше едно момиче с ника Дени~. Не знам дали я помните, но с нея си станахме доста "фамилиарни" по едно време. И разбрах, че родителите й са й забранили да влиза в асл, както и във всякакви други форуми, защото е писала в стаята за обиди и те са прочели някакви псувни там. Може би наистина не е редно всички деца да имат достъп до клуба, или поне да има нещо за разрешение от родител, за да не се стига до такива неща. Все пак така се губят потребители! Надявам се, че съм изразила ясно позицията си, защото обикновено никой не разбира какво искам да кажа :)
|
______________________________ Учете граматика от кукумявките, нека кучетата хапят бълхите, нека летят печените пилета, нека по покривите растат питки и всички тръгнат с главата надолу! Един свят, обратен на света, предопределен от Бога, под претекст, че проповядват Божиите напътствия! |
|
горе |
|
 |
_kotanka_
Жител на ASL град

Статус
|
Добавено: 22.09.2007 13:28:28
|
|
Искам да попитам защо е премахнато следното в началото при регистрация:
Да, съгласен съм с условията и имам 13 години
Да, съгласен съм с условията и нямам 13 години
Преди го имаше, сега не. Явно защото е биво излишно, тъй като се допускаха и 8 годишни.
Предлагам да се въведе ограничение ама до 14-15 години, тъй като има в някой клубове и писания, които не са за възраст, по-ниска от тази. Така би могло до някаква степен да се спрат и глупавите постинги и теми от рода "Здравейте, аз съм на 10 години и съм лудо влюбена в момче от моя клас, който ме мрази. Обичам го, не мога да живея без него! Какво да правя, ще се самоубия!"
Е, това не мога да го чета, камо ли да отговоря....No comment!
Очакваме Админ да отговори! 
|
|
 |
monika_f_123
Гърмян заек

Регистриран: 14.06.2006
ASL пари: 18
Откъде е: ВарнЪъ
Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на зорничка):
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 13:32:43
|
|
Еми deska,проблемът не е там!!!Защо има тогава такива форуми...за псувни???Нали уж само възпитани и отзивчиви хора трябвало да влизат??Еми ето на...тогава кажете ми защо има такъв форум???Вярно писах в една от темите,но просто мисля че трябва да се накажат строго всички които влизат само за да създават проблеми,влизат само да псуват!!!А и темата беше за цените...и какво само да си даваме парите за виртуални игрички...тфа е малко безмислено!!!Има толкова приятни хора,които всички в асл харесват,но тези хора нямат например възможност да плащат от джиесемите си...защо например асл парите не се изкарват по друг начин наистина???Това е много безмислено защото някои хора немогат да си позволят!!!!Като мен например...еми сори за коментарчетата ама тфа си е мое мнение така че...аз харесвам този сайт но наистина тези които писаха преди мен са прави!!!!
|
|
|
горе |
|
 |
_kotanka_
Жител на ASL град

Статус
|
Добавено: 22.09.2007 13:42:53
|
|
monika_f_123 написа: | Защо има тогава такива форуми...за псувни???Нали уж само възпитани и отзивчиви хора трябвало да влизат? |
Аз ще ти отговоря - защото не всички са такива в сайта. Тези, който са възпитани, не влизат там. То може да се види.
monika_f_123 написа: | аз харесвам този сайт, но наистина тези които писаха преди мен са прави!!!! |
Благодаря ти за подкрепата, и извинявай, че твоята тема я обърнахме в друга посока - не се сърди. И тези неща трябваше да се кажат все някога. Просто сега бликнаха. 
|
|
 |
monika_f_123
Гърмян заек

Регистриран: 14.06.2006
ASL пари: 18
Откъде е: ВарнЪъ
Играчи, Приятелите на marissa_cooper, Приятелите на masterpiece207, Приятелите на зорничка):
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 13:50:01
|
|
Абе както и да е на мен не ми пречи,но всеки има право да каже каквото мисли,аз не съм много напреднала но и аз забелязах че преди асл беше супер толкова много хора се регваха...но уви!!!!Сега сайтът асл не е същият!!!
|
|
|
горе |
|
 |
MasterCop
Мистър Таен агент

Регистриран: 08.09.2004
ASL пари: 94
Откъде е: 42° 26' N, 25° 39' E
Групи: Богати, Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 22.09.2007 14:11:42
|
|
Тук някъде срещнах обвинения, че защитаваме правата на определени потребители?! Можеш ли да посочиш какво имаш предвид и кого? Правилата важат за всички и никъде не пише, че един ще бъде наказан, а друг не!
И защо платените игри трябва да влиаят на мненията в клуба?! Има форуми без каквито и да е игри - защо и как игрите могат да определят смислените постове! Нима в раздел Игри има много такива мнения и теми?!
Качеството на темите зависи само и единствено от САМИТЕ ВАС! Ако пускате интересни теми и коментирате проблемите в тях интелигентно, без обиди и офтопик, мисля на всеки ще му е приятно да ги чете и коментира! А правилата са точно за това - да гарантират, че няма да има кратки и безсмислени коментари!
Разбира се не може всички теми, които се разискват да отговарят на интереса на един човек на определена възраст!
Може мненията от рода на
Цитат: | "Здравейте, аз съм на 10 години и съм лудо влюбена в момче от моя клас, който ме мрази. Обичам го, не мога да живея без него! Какво да правя, ще се самоубия!"
|
да не ти допадат, защото изглеждат глупаво за зрял човек, но за 10 годишните, това може да бъде цял един живот, не дай си Боже И преди е имало и ще има подобни теми и към тях специално аз, подхождам винаги с внимание! Живота е шарен и не съм поглеждал статистиката за да цитирам когато на един човек му е весело и забавно, на колко други светът им изглежда твърде малък, от перваза на прозореца на 14-тия етаж...
Няма на никой да се сърдя, дори напротив - кажете на кого не съм обърнал внимание при възникнал проблем или кога не съм си изпълнил задълженията си като Модератор и сега като Администратор?
|
|
 |
|
Версия на сайта 2.5 © 2002-2023 от
gan :::
phpBB
2.X.XX club ©
Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от
|