Предишна тема :: Следваща тема |
Автор |
Мнение |
ViruZ
Активен потребител
Регистриран: 26.12.2005
ASL пари: 0
Откъде е: Варна
Играчи
Статус
|
От къде научихте за asl
Добавено: 28.12.2005 15:51:33
|
|
Тука се надявам всеки да напише от къде е научил заа сайта(asl-bg.com)
Аз един път бях влязъл в hit.bg и още от началото видях банера на сайта и бях заинтерсуван(както за всички он-лайн игри).
|
______________________________ "И най-тъпият може да пита повече,отколко и най-умният да му отговори" |
|
горе |
|
|
delski
Познат потребител
ASL пари: 62
Откъде е: Стара Загора
Статус
|
Добавено: 28.12.2005 23:40:55
|
|
Хах аз едва днеска научих за тоя сайт .автора на темата ме открехна за нето.супер е сайта .онлайн тамагочито рулира .трудно схванах всичко . дано да има и други такива забавни сайтове за да се забавлявам някак .
|
|
|
горе |
|
|
Mila
Гърмян заек
Регистриран: 19.09.2002
ASL пари: 28
Откъде е: твърде много станаха
Статус
|
Добавено: 29.12.2005 06:27:52
|
|
Изобщо не си спомням. Беше преди 3 години. 3 години ...Кога мина толкова време незнам
|
______________________________ "Ако някой не ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите." |
|
горе |
|
|
cOld_biTcH
Супер активен
Регистриран: 23.11.2005
ASL пари: 1
Откъде е: Русе
Играчи
Статус
|
Добавено: 29.12.2005 21:55:11
|
|
Ами един приятел ми каза X-TIME и се влюбих от пръв поглед Много е интресен и трудно се откъсвам от него. Да не говорим колко не изкушава да не спирам да пиша и пиша... ама се въздържам... все още.. защото все пак някой може да го нарече флууд това пусто мое желание.
|
|
|
горе |
|
|
sladco_kotence
Фен на клуба
Регистриран: 28.02.2005
ASL пари: 2
Откъде е: София
Групи: Играчи
Статус
|
Добавено: 29.12.2005 23:43:35
|
|
Въпреки, че не е толкова много време- десетина месеца, въобще не помня откъде научих за любимото ми виртуално местенце. Може би съм мернала някакво линкче някъде... и... ОП! готово
|
|
|
горе |
|
|
crazy_sexy_marvellous
Супер активен
Регистриран: 28.08.2005
ASL пари: 49
Статус
|
Добавено: 29.12.2005 23:58:07
|
|
Ами, и аз не помня! Пише че съм регистрирана август месец а аз не помня! Тогава гадженцето ми беше в провинцията и аз сигурно докато съм се чудила кво да правя и съм го набарала някъде в нета! После съм забравила за него и са наскоро имах някво съобщение в кутията тука и имах известие за това в пощата и общо взето така стана! Много яко сайтче - можеш да си запълваш свободното време с него
|
______________________________ Oбичам те миличко, ти си всичко за мен! Не мога да живея без теб! |
|
горе |
|
|
^_tweety_^
Мис Потайност
Регистриран: 07.10.2002
ASL пари: 6
Откъде е: Бургас
Групи: няма
Статус
|
Добавено: 30.12.2005 01:32:44
|
|
Научих за сайта от първото списание "ASL". Заедно с всички "ветерани" тук тръпнехме и се надявахме списанието да продължи да излиза, но уви - остана ни само този сайт... Всъщност след отказа на издателите от реалното списание, Ган и още няколко ентусиасти се нагърбиха да създадат всичко това за нас - потребителите. Всъщност, за тези които не знаят - целият този сайт се появи като една щура идея за онлайн-списание изготвяно от самите му читатели и посетители
Като се сетя за началото чак се просълзявам...Много пъти съм изчезвала за доста, тъй като все изниква нещо, което ме отделя от компютъра и интернет, но отново се завръщам тук... И ще продължавам да го правя докато това място, моят "втори роден дом" продължава да съществува.
|
______________________________ .:Дари надежда на едно малко ангелче! Нека заедно спасим детенце:.
|
|
горе |
|
|
nofearinc
Супер активен
ASL пари: 14
Статус
|
Добавено: 30.12.2005 12:34:23
|
|
Преди година и половина си ровех из Google и съм попаднал на сайта... Регистрирах се, прегледал съм каквото ми е трябвало и съм се изнесъл. Преди няколко месеца получих e-mail за домашния любимец и реших да разгледам портала, след което започнах да пиша по- активно.
|
______________________________ Love all, trust a few, do wrong to none. ~William Shakespeare
There are no facts, only interpretations. ~F. Nietzsche |
|
горе |
|
|
Lov3`m3
Изключително активен
Регистриран: 18.12.2005
ASL пари: 27
Откъде е: Стара Загора
Статус
|
Добавено: 31.12.2005 00:23:01
|
|
Аммм аз от скоро го знам сайтчето и МНОГО МИ ХАРЕСВА!!!:) Ммм спомням си ,че в google написах : " тийн форуми " и ми излезе линк на сайта... от там го и знам
|
______________________________ ˙·٠•●°•°•°°•°•°●•٠·˙Never Let The Fear Of Striking Out Keep You From Playing The Game!!!˙·٠•●°•°•°°•°•°●•٠·˙ |
|
горе |
|
|
kogapak
Много активен
Регистриран: 29.10.2005
ASL пари: 99
Откъде е: Пловдив,но живея в София
Статус
|
Добавено: 31.12.2005 12:30:48
|
|
Ровичках си и си търсех откъде мога да пратя смс към глобул, че тогава нямаше таз опцийка от сайта...и просто ме заинтригува начина по, който е направен асл:))))))....иначе съм посещавала такива сайтове, но не знаех че има и български:))...много е гот!!!
|
______________________________ Sometimes it is a form of love just to talk to someone that you have nothing in common with and still be fascinated by their presence! |
|
горе |
|
|
tzveti_pencheva
Кибик
ASL пари: 3
Статус
|
Добавено: 31.12.2005 19:48:58
|
|
Как научих ли.Ами видях ркламата на играта с АСЛ животинчето в заглавната страница на една търсачка и реших да се вклю4а и така всъщност разбрах за АСЛ. Сайтът ми хареса
|
|
|
горе |
|
|
Maniak
Клуб маниак
Регистриран: 18.09.2002
Откъде е: София, но живее в Мексико
Групи: Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 31.12.2005 22:08:30
|
|
Ами аз като се замисля около Август 2002 май, четях един брой на списание Тема и на една от първите страници имаше новина за ново тийнейджърско списание наречено АСЛ: Шантаво като теб. И ми стана интересно и започнах да наблюдавам кога ще излезне. Взех си първия брой и видях сайта и влезнах. Разбира се тогава беше мнооого по-различен от сега. Даже спокойно мога да кажа, че нищо общо нямаше. Добавени са много глезотийки Иначе списанието беше специално, защото хем беше забавно хем имаше сериозни теми, и то добре написани. Даже аз пратих едно писмо след като си взех първия брой и те взеха че го публикуваха във втория и аз много се накефих тъй като за първи път ми се случваше нещо такова. След това излезна третия брой и за съжаление беше последния... Но това беше от финансови проблеми. Имахме по едно време идея да продължим списанието, но мисля че са прекалено много пари. Е, мисля че докато форума седи жив винаги ще има шанс да се съживи списанието Иначе това е едно от най-посещаваните места от мен в интернет. Много неща съм научил от този сайт и съм се запознал с много интересни хора, с повечето от които съм се запознал и на живо, за съжаление с някои не успях да се запозная, но се надявам някой ден. Иначе оттук колко потребители са минали...
|
______________________________ Усмихни се, утре ще бъде по-зле...
Колкото по-умен ставаш, толкова по-трудно си намираш приятели. ™
Създателят на термина АСЛък. Горд "дърт" потребител... |
|
горе |
|
|
Maniak
Клуб маниак
Регистриран: 18.09.2002
Откъде е: София, но живее в Мексико
Групи: Играчи, Модератори
Статус
|
Добавено: 31.12.2005 22:14:26
|
|
^_tweety_^ написа: | Всъщност, за тези които не знаят - целият този сайт се появи като една щура идея за онлайн-списание изготвяно от самите му читатели и посетители |
Това е самата истина, в почти половината списание имаше материали от потребители на сайта. История за една нинджа на Клесс беше в списанието, вицове качвани от потребителите. Също имаше информация за потребители на последната страница като мисля че звездичка беше на втория или третия брой не съм сигурен. Идеята беше много добра, но изглежда че малко тийнейджъри разбират от списания...
|
______________________________ Усмихни се, утре ще бъде по-зле...
Колкото по-умен ставаш, толкова по-трудно си намираш приятели. ™
Създателят на термина АСЛък. Горд "дърт" потребител... |
|
горе |
|
|
kristiq
Супер активен
Регистриран: 03.12.2005
ASL пари: 30
Откъде е: Плевен
Играчи
Статус
|
Re: От къде научихте за asl
Добавено: 01.01.2006 01:56:48
|
|
Аз си влизам редовно в www.navbg.com и там видях този сайт и ми хвърли погледа и влязох и ми е интересно в сайта.
|
|
|
горе |
|
|
Илето
Много активен
ASL пари: 15
Откъде е: София
Статус
|
Добавено: 01.01.2006 02:15:45
|
|
Ами видях линка към сайта в хит.бг и просто от любопитство реших да му мерна един поглед, ама направо се влюбих в това сайтченце!!!
|
|
|
горе |
|
|
|