НачалоНачало СтатииСтатии КлубКлуб ИгриИгри АлбумАлбум ЦентърЦентър За да видиш своите лични съобщения първо влез в сайта с твоите име и паролаКутия РегистриранеРегистриране ВходВход
 
Страница 2 от 2 На страница предишна 1, 2   
Отговори
ASL пари
Какво са ASL пари?
Как да спечеля ASL пари?
Как да обменя ASL пари?
Какво да ги правя тези ASL пари?

Магазин
Какво е ASL Магазин?
Къде е ASL Магазин?
Пазаруване

Банка
Какво е ASL Банка?
Къде е ASL Банка?
Откриване на банкова сметка
Внасяне на ASL пари
Теглене на ASL пари

Библиотека
Какво е ASL Библиотека?
Как се сваля файл?
Може ли да се качват файлове в Библиотека?

Пазар
Какво е Пазар?
Как да пазарувам в Пазар?

Зоокът
Какво е Зоокът?
Как да купя ASL Животинче?
Купих си ASL Животинче, как да отида при него?
Как да се грижа за моето ASL Животинче?
От какво зависи здравето на моето ASL Животинче?
Защо да си купувам ASL Животинче?

Гробища
Какво е Гробища?
Как да отида на гроба на моето Животинче?
Как да оставя цвете на гроба?

Класация
Какво е Класация?
С какво е по-различна ASL Класация?
Защо да се включа в Класация?
Как да се включа в Класация?
Аз вече участвам в друга класация?
Защо моя сайт не е добавен?
Защо моя сайт вече не се вижда в Класация?

 

Страница 2 от 2 На страница предишна 1, 2   

ASL пари
Какво са ASL пари?
Това са виртуални пари, които печелиш при активно участие в сайта. Те имат стойност в ASL и с тях от ASL Магазин можеш да си "купуваш" услуги в сайта като например ASL клуб, ASL Животинче, да участваш в игри със залагания, да увеличаваш различни лимити и т.н.
горе
Как да спечеля ASL пари?
Трябва да си регистриран потребител. Най-бързия начин да получиш ASL пари е като изпратиш SMS. Виж страница http://asl-bg.com/sms
Може да отвориш банкова сметка в ASL Банка като внесеш там поне 100 ASL и на всеки 30 дни получаваш лихва от 2%. Лихвата е с натрупване и твоите пари се увеличават.
От страница Център -> ASL Заплата може всеки ден да вземаш дневна заплата.
Ако си Автор, за всяка одобрена статия в страница Статии получаваш по 15 ASL пари.
Наказаните потребители нямат право да печелят ASL пари. Всеки който наруши Правила ще бъде глобен с известна сума ASL пари и временно няма да може да пише в клубовете.
ASL периодично подарява ASL пари на своите потребители под формата на игри с награди, томболи или промоции.
Включи се в играта Късмет и може да спечелиш много ASL пари.
горе
Как да обменя ASL пари?
По всяко време може да изпратиш SMS от GSM апарат на кратък номер 1922 с текст DGW 12345 ако 12345 е твоят потребителски номер. Може да видиш твоят потребителски номер като влезеш в Център,
За абонати на всички мобилни оператори. До 10 минути след изпращане, ще получиш 200 ASL пари в твоята ASL сметка. Чети повече в Помощ за SMS плащания.
За обмяна на по-големи суми курса е 100 ASL пари за 1 лв. с ДДС. За повече информация изпрати лично съобщение тук или изпрати писмо от тук като не забравяш да напишеш своето потребителско име.
горе
Какво да ги правя тези ASL пари?
1. Има класация за най-богати потребители в ASL. Значи може да се хвалиш :) В тази класация участват само джобните пари без тези в ASL Банка.
2. Има ASL Магазин където може да купуваш: услуги, ресурси на сървъра, хостинг, реклама, личен клуб, (в бъдеще софтуер, стоки) и т.н.
3. Има ASL Банка в която може да си влагаш парите и да печелиш месечни лихви. Така ще се научиш да спестяваш :) Ако имаш 1000 или повече пари в ASL Банка автоматично ще бъдеш включен в група Богати.
4. Има ASL Пазар където може да пазаруваш виртуални стоки за твоето ASL Животинче в ASL Зоокът.
5. Може да участваш в игри. Включи се в група Играчи, и ще получаваш писмо когато започва нова игра.
6. Може да си купиш цвят на балон или да дадеш име на твоя балон в играта Балон.
7. За контрол на нарушителите на Правила, например: мнение пуснато повече от веднъж или тема която вече съществува, всеки потребител ще бъде глобяван като му се отнемат парички. ;)
горе

Магазин
Какво е ASL Магазин?
ASL Магазин е място където може да купуваш: услуги, ресурси на сървъра, хостинг, реклама, (в бъдеще софтуер, стоки) и т.н. като ползваш твоите ASL пари. Може да си купиш виртуално животинче и стоки за него от Пазар.
горе
Къде е ASL Магазин?
В страница Начало в блок ASL град се намира връзката Магазин, която те отвежда в твоят ASL Магазин.
горе
Пазаруване
Купуването на пощенска кутия, личен сайт или личен клуб става след влизане в ASL Магазин и поръчка, чрез лично съобщение.
Купуване на привилегии в сайта :: Увеличаване на лимит в избрана категория на Албум се извършва автоматично, като избираш категорията в която искаш да увеличиш лимита си, избираш с колко снимки да се увеличи лимита и натискаш бутон [Купи].
горе

Банка
Какво е ASL Банка?
ASL Банка е място където може да си отвориш банкова сметка и да влагаш твоите джобни ASL пари. За вложените пари получаваш месечни лихви и по-този начин парите ти се увеличават. Парите в твоята банкова сметка са невидими за другите потребители и не участват в класацията за най-богат потребител. Потребителите виждат само твоите джобни ASL пари. Можеш да пазаруваш и да играеш клубни игри само с твоите джобни пари. Всеки който има 1000 или повече пари в ASL Банка се включва амтоматично в група Богати. Ако парите се изтеглят и станат под 1000 автоматично се изключва от групата.
горе
Къде е ASL Банка?
В страница Начало в блок ASL град се намира връзката Банка, която те отвежда в твоята сметка на ASL Банка.
горе
Откриване на банкова сметка
След влизане в банката за първи път или след закриване на банковата сметка, можеш да си отвориш банкова сметка от връзката "Откриване на сметка"
горе
Внасяне на ASL пари
Ако си открил лична банкова сметка, след влизане в Банка напиши сумата за внасяне в полето след бутона [Внасяне] и натисни бутона [Внасяне].
горе
Теглене на ASL пари
Ако си открил лична банкова сметка, след влизане в Банка напиши сумата за теглене в полето след бутона [Теглене] и натисни бутона [Теглене]. При всяко теглене се плаща "Такса теглене". Ако изтеглиш всичките си ASL пари, банковата ти сметка ще бъде закрита.
горе

Библиотека
Какво е ASL Библиотека?
ASL Бибилиотека е място където може да свалиш файлове. Файловете са разделени по категории. Когато избереш категория, виждаш само файловете от тази категория. Всеки регистриран потребител има лимит за сваляне от 2 MB. За да увеличиш своя лимит може да влезеш в Магазин и да си купиш трафик с твоите ASL пари.
горе
Как се сваля файл?
Пред всеки файл има икона с крушка с различен цвят. Натиска се иконката. Цветовете означават:
  • - свободен файл. Може да изтеглиш файла и няма да ти бъде отнет от разрешения трафик.
  • - външен файл. Може да изтеглиш файла и няма да ти бъде отнет от разрешения трафик.
  • - платен файл. Може да изтеглиш файла и ще ти бъде отнет от разрешения трафик, толкова колкото е големината на файла.
  • - недостъпен файл. За да изтеглиш този файл е необходимо първо да увеличиш твоя разрешен трафик от Магазин.

горе
Може ли да се качват файлове в Библиотека?
Не. От съображения за сигурност в Библиотека се качват файлове само от администраторите.
горе

Пазар
Какво е Пазар?
ASL Пазар е място, където всеки регистриран притежаващ достатъчно ASL Пари, може да пазарува виртуални стоки. Най-важната стока е вода. Следващата е лопатка за почистване. Всички останали стоки са различен вид храна. Всички стоки се използват за поддържане в добро здраве на твоето виртуално ASL Животинче. Животинчето яде само от любимата си храна и няма смисъл да купуваш от другата храна.
горе
Как да пазарувам в Пазар?
Първо трябва да си влязъл в сайта с име и парола. След това влез в ASL Пазар. Можеш едновременно да купуваш и да продаваш стоки, които си купил преди това. Обикновено цената на която продаваш е по-ниска от цената на която си купил стоката. В колона "Имаш" се показва броя на стоките, които вече си купил. За да купиш стока избери от падащия списък в колона "Купи" бройки от избраната стока и натисни бутона [Извърши сделка].
горе

Зоокът
Какво е Зоокът?
ASL Зоокът е място, където всеки регистриран притежаващ достатъчно ASL Пари и достатъчно време, може да купи свой виртуален домашен любимец - ASL Животинче, за което да се грижи в сайта.
горе
Как да купя ASL Животинче?
Първо трябва да си влязъл в сайта с име и парола и да имаш достатъчно ASL Пари. Влез в ASL Зоокът, харесай си животинче, избери го с мишката в най-дясната колона, напиши неговото име в полето долу и натисни бутона [Купи избраното животинче]. От този момент връзката Начало -> Зоокът ще води при твоето животинче.
горе
Купих си ASL Животинче, как да отида при него?
Ако вече си купил ASL Животинче, за да отидеш при него естествено първо трябва сайта да познае, че това си ти. Затова първо влез в сайта с име и парола, като натиснеш горе вдясно връзката Вход. След като се логнеш от страница Начало вдясно е връзката Зоокът, която те води при твоята животинка.
Бърза връзка до твоето животинче е адреса http://asl-bg.com/j12345 ако 12345 е твоят потребителски номер. Може да видиш твоят потребителски номер като влезеш в Център. всеки може да вижда твоето животинче на този адрес. Това е сайтът на твоето животинче ;-) Най-бързия начин да отидеш при твоето животинче е като влезеш в неговия сайт. Там въвеждаш своята парола за ASL и натискаш бутона [Вход].
горе
Как да се грижа за моето ASL Животинче?
Трябва редовно да влизаш в сайта с име и парола и да наглеждаш твоето животинче. Най-бързо свършва неговата вода и храна, затова купувай по няколко единици вода и от любимата храна на твоето животинче от Пазар. Когато водата намалее (например под 50%) просто натисни бутона [Дай вода] и веднага ще дадеш вода на твоето животинче. След известно време твоето животинче ще се изцапа (ще намалее червената лента "Хигиена") и ще трябва да купиш лопатка от Пазар. С натискане на бутона [Почисти мястото] изразходваш една лопатка и почистваш твоето животинче. Всеки сам планира как да се грижи за своето ASL Животинче. Точно това е интересното ;) Вечер твоето животинче спи, през това време то не огладнява, не ожаднява и не се цапа. Ако знаеш, че няма да може да влизаш в сайта няколко дни, ще трябва да настаниш твоето животинче в ASL Хотел. Там се грижат за него и така то не изразходва твоите запаси от храна и вода. Колкото по-често посещаваш твоето животинче, толкова по-рядко то ще има нужда от вода и храна.
Съвет: Най-добрата стратегия за отглеждане на животинче е да му даваш нещо от което има нужда, когато показателя е стигнал около 50%. И да му даваш икономично: близо до 100%, но не чак до 100%. По този начин ще спестиш ASL пари. За целта влез в Настройки и изключи последните 3 опции.
горе
От какво зависи здравето на моето ASL Животинче?
Когато твоето животинче седи дълго време без вода, без храна или му е мръсно, това води до влошаване на неговото здраве - намалява червената лента "Здраве". За да възстановиш напълно здравето на твоето животинче, натисни бутона [Извикай ветеринар]. Ако посещаваш много често твоето животинче например през 2 часа, то ще е толкова радостно, че няма да ожаднява, огладнява и ще е винаги в добро здраве.
Внимание: Ако някоя от червените ленти на състоянието свърши - твоето животинче ще умре!
След като умре, животинчето изпада в клинична смърт за няколко дена. През това време може да го излекуваш в ASL Болница. Но ако се забавиш, то няма да може да бъде спасено и автоматично ще бъде погребано в ASL Гробища. Ако това се случи може да си купиш ново животинче, но с нулева възраст и играта започва отначало.
горе
Защо да си купувам ASL Животинче?
Целта на играта е да отгледаш, колкото се може по-старо животинче. Колкото по-възрастно ASL Животинче си успял да отгледаш, толкова по-голямо уважение ще получиш от останалите участници в ASL. Ако желаеш ще може да получаваш повече права в ASL сайта, като Модератор на клуб, Редактор на рубрика, Модератор на група и т.н.
Понякога собствениците на стари животинчета се включват в томбола с награди.
Внимание! Тази игра се играе предимно, чрез изпращане на SMS-и. Може да се наложи да изпратиш до няколко SMS-а за един месец. Колко точно зависи от това дали отглеждаш икономично твоето животинче и дали често го посещаваш. Ако нямаш достатъчно време или нямаш възможност да пращаш няколко SMS-а на месец по-добре избери да играеш някоя друга игра в ASL.
Весели забавления в сайта на ASL !
горе

Гробища
Какво е Гробища?
ASL Гробища е място, където спят своя вечен сън починалите животинчета.
горе
Как да отида на гроба на моето Животинче?
Влез в Гробища и намери гроба на твоето животинче. По подразбиране списъкът е подреден по брой цветя на гроба. Може да сортираш по име на животинче или име на собственик, като използваш формата в дъното на страницата. След като намериш гроба в списъка натисни върху паметната плоча или връзката с името на твоето животинче.
горе
Как да оставя цвете на гроба?
За да оставиш едно или повече цветя на гроба, трябва първо да влезеш в сайта с име и парола. Ако нямаш цветя първо влез в Пазар и си купи цветя. След това може да посетиш гроб на твоето или на друго животинче и да оставиш цвете с натискане на бутона [Остави цвете]. Всяко натискане на бутона оставя по едно цвете на гроба.
горе

Класация
Какво е Класация?
ASL топ сайт Класация е място където всеки може да добави своя сайт, дори да не е регистриран потребител в ASL. При добавяне на сайта в ASL класацията, собственика на сайта получава два реда HTML код, който да постави в началната страница на своя сайт. Резултатът от кода е бутон с големина 88x31 пиксела, от където посетителите на сайта могат да гласуват. На първите сайтове в ASL класацията се показват банерите.
горе
С какво е по-различна ASL Класация?
ASL топ сайт Класация е уникална с това, че всеки регистриран потребител на ASL може да избира приоритетна категория. При влизане в Класация той първо попада в избраната от него категория. По този начин потребителите избират банери на сайтове, които ги интересуват. Разбира се след това може да посети и други категории. Ако потребителят не е избрал категория или не е регистриран ще види всички сайтове.
горе
Защо да се включа в Класация?
    ASL топ сайт Класация ти осигурява:
  • Входни кликове - обикновенно потребители гласували за някой сайт, след това разглеждат още няколко сайта участващи в класацията.
  • Безплатен брояч - имаш статистика на посещенията на сайта си за последните четири дни. Както и обща активност на входни и изходни кликове.
  • При индексиране от търсачки - получаваш по-добър рейтинг.
  • Престиж - ако твоя сайт е на първите места.
Целта на ASL Класация е да увеличи трафика между двата сайта (твоя и на ASL) и със сигурност ще изгоден и за двете страни.
горе
Как да се включа в Класация?
От главното меню влез в Класация и избери връзката Добави сайт. Там прочети Правила за добавяне на сайт и попълни необходимите полета. След натискане на бутон [Изпрати] ще получиш писмо на твоя e-mail в което е кода на бутона, който трябва да поставиш в твоя сайт. След като поставиш кода на бутона (банерче с размер 81x31 пиксела) и твоя сайт бъде проверен и одобрен, той ще стане видим в Класация.
горе
Аз вече участвам в друга класация?
Това няма значение. Колкото повече, толкова по-добре за твоя сайт. Постави кода на бутона и на ASL в твоя сайт и остави потребителите ти да избират в коя класация да гласуват. Това ще им хареса.
горе
Защо моя сайт не е добавен?
За да бъде добавен твоя сайт в ASL Класация е необходимо да отговаря на Правила за добавяне на сайт. Правилата може да видиш преди да добавиш твоя сайт от връзката Добави сайт. Също така трябва да си въвел валиден email при добавяне на сайта, на който ще получиш html кода на бутона. Трябва да си поставил html кода на видно място в твоя сайт, за да могат посетителите да гласуват за твоя сайт. 4 дни след поставяне на html кода твоя сайт ще се покаже в Класация.
горе
Защо моя сайт вече не се вижда в Класация?
Ако твоят сайт има много малко средно дневни уникални посещения през всеки от последните 4 дни той автоматично се скрива. Когато посещенията нарастнат твоя сайт отново автоматично ще започне да се вижда в Класацията. Колко точно посещения на ден е необходимо да има твоя сайт може да видиш в долния десен край на страница Класация под таблицата с участващите сайтове.
горе

Страница 2 от 2 На страница предишна 1, 2   


Скок на:   


 
Версия на сайта 2.5 © 2002-2024 от gan ::: phpBB 2.X.XX club ©

Сайтът се хоства от SEO хостинг.
Сайтът е оптимизиран от гугъл оптимизация - лесно откриване на вашия сайт